Az élelmiszerek címkézésére vonatkozó előírások az Európai Közösség jogában

Rostási-Szabó Csilla (2003) Az élelmiszerek címkézésére vonatkozó előírások az Európai Közösség jogában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

[thumbnail of D0124.pdf] PDF
D0124.pdf
Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók

Megtekintés (16MB)

Intézmény

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kar

Jog- és Államtudományi Kar Deák Ferenc Továbbképző Intézet

Tanszék

Európa-jogi szakjogász

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
NEM RÉSZLETEZETT
Lévayné Fazekas Judit
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomamunka (Posztgraduális képzés)
Felhasználói azonosító szám (ID): Kardos Helga
Feltöltés dátuma: 2024. Jún. 04. 15:48
Utolsó módosítás: 2024. Jún. 05. 08:24
URI: https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/21161

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet