Tételek ahol a tanszék "Agrárjogi és vidékfejlesztési szakjogász" és a mű dátuma 2011

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | F | J | K | M | P | S
Találatok száma: 13.

A

Anéka Tamás (2011) A földhaszonbérlet, mint földhasználati szerződés. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Baross Jenő Imre (2011) A magyar mezőgazdaság finanszírozása és annak hatékonyságát akadályozó tényezők. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bessenyei Krisztina (2011) Az agrárszakizgagatás informatikai rendszerei és információs alapjai Magyarországon - különös tekintettel az IIER (Integrált Igazgatási és Ellenőrzési Rendszer) szerepére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buzgán Erzsébet Katalin (2011) Az egységes támogatási rendszer és a magyarországi alkamazására megtett előkészületek. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fekete István (2011) Az Európai Unió és hazánk dohánytermelése a Közösségi Agrárpolitika, valamint annak reformja tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Attila (2011) A területi agrárigazgatás és a mezőgazdasági szakigazgatási szervek szabálysértési rendszere. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Andrea (2011) A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kurucsai Pál (2011) A mezőgazdasági üzem fogalmi lehatárolása és agrárjogi szerepe. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Molnár Gábor (2011) Az élelmiszerlánc-felügyelet jelentősége és az ennek tényleges biztosítását szolgáló fontosabb jogszabályok az EU és a hazai megoldásokra figyelemmel. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pap Kálmán (2011) A jóerkölcsbe ütköző jogügyletek a mezőgazdaságban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sentényi Lilla (2011) A közös agrárpolitika (KAP) intézményrendszerének nemzeti sajátosságai. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sugár Éva (2011) Élelmiszerek eredetvédelme. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó András (2011) A 485/2008/EK Tanácsi rendelet végrehajtása, és az "EMGA utólagos ellenőrzések" helyzete Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 17:50:16 CEST.