Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2001

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | H | J | K | L | M | N | P | S | T | V
Találatok száma: 30.

B

Bucsányi Réka (2001) A népszavazás helye és szerepe a demokratikus jogintézményben Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czirbus Tamás (2001) A magyar panaszjog érvényesülésének korlátai a német gyakorlat tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dienes Orsolya Katalin (2001) A köztársasági elnök hatásköre. A nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Engel Veronika (2001) Az egészséges környezethez való jog Magyaroszágon, különös tekintettel a levegőtisztaság-védelem szabályozására. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Ferenczy Réka (2001) A család alkotmányos védelme a rendszerváltozás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Frischfeld Henrik Péter (2001) Alkotmánytervezetek 1988-tól napjainkig. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hornyik Zsuzsanna (2001) Alkotmányjogi kérdések az Európai Unióban. A nők és férfiak egyenjogúsága. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Tímea (2001) A második kamara. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Andrea (2001) Die funtionen des staatsoberhauptes in der bundesrepublik Deutschland - A szövetésgi elnök szerepe a Német Szövetségi Köztársaságban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Jány Attila (2001) Az alkotmánybíráskodás kialakulása és modelljei a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kovács Anett Éva (2001) Az alkotmányjogi panasz nálunk és más nemzeteknél. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács György (2001) A véleménynyilvánítás szabadsága, különös tekintettel a magyar Alkotmánybíróság gyakorlatára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kuris Győző (2001) A hatalommegosztási eszme fejlődéstörténete, különös tekintettel a hatalom vertikális megosztására. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kádár Orsolya (2001) Az országgyűlési biztos tevékenysége, munkamódszerei és intézkedései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Körmendiné Kovács Veronika (2001) Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lukács Krisztián (2001) Képviselő-testület működése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lásztity Alexandra (2001) A nemzeti és etnikai kisebbség jogának változása a rendszerváltozás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Markowszky Eszter (2001) A köztársasági elnök hatásköre a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészáros Zsófia (2001) Jogalkotás az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy János (2001) Polgári perrendtartás az alkotmánybíróság döntései tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Neumann Attila (2001) A kormány, a miniszterelnök és a miniszterek viszonya a közjogi rendszerünkben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Szabolcs (2001) Az előzetes és az utólagos normakontroll szabályozása az európai alkotmnybírósági törvényekben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nógrádi Mária Eszter (2001) Méltányossági elv és equity. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pomeisl András József (2001) Szabad mozgás a Kárpát-medencében a Magyar Köztársaságnak az Európai Unióhoz való csatlakozását követően, tekintettel a schengeni egyezményekre és a kisebbségvédelmi szempontokra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Sarolta (2001) Alkotmánytervezetek hazánkban 1988-tól napjainkig, különös tekintettel az államszervezet csúcsán álló intézményekre és az alkotmánybíróságra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szekeres Beáta (2001) A belügyminisztérium és az önkormányzatok kapcsolata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szövényi Márk (2001) A vélemény-nyilvánítás szabadsága Magyarország és az Egyesült Államok alkotmánybírósági gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Töpler Eszter (2001) A nők egyenjogúságának történeti fejlődése és a nemek közötti egyenlőség nemzetközi védelme. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Török Rózsa (2001) A véleménynyilvánítás szabadság értelmezése az alkotmánybírósági gyakorlat tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vámos Istvánné (2001) Önkormányzati Társulások és Régiók Szerepe. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:58:11 CEST.