Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2002

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 28.

A

Aszmann Róbert (2002) Az önkormányzati képviselő - testület működése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bíró Tamás (2002) Működő autonómiák Európában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czirok Sándor (2002) A helyi kisebbségi önkormányzatok működése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gegus Eszter (2002) Az Országgyűlés bizottságainak szerepe a törvényalkotásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hajnal Gábor (2002) Az országos és helyi népszavazás jogintézménye a magyar alkotmányjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hrapka Judit (2002) Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huncsik Gyöngyi (2002) A helyi kisebbséi önkormányzatok működése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kamoncza Márta (2002) A Szlovákiában élő magyar kisebbség politikai képviselete a rendszerváltás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Annamária (2002) A képviselő-testület működése a gyakorlatban, különös tekintettel Budapest XIII. és XVI. Kerületére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kálnoki Gyöngyössy Zsófia (2002) A miniszteri felelősség megteremtésének szükségességéről. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lantos Emőke (2002) A bírói függetlenség garanciarendszerének változásai a rendszerváltozást követően. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lázár Márk (2002) A Kormány, a Miniszterelnök és a Miniszterek viszonya hatályos alkotmányjogunkban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Muhari Nóra (2002) A jogharmonizáció és a jogalkalmazás kihívásai (különös ttekintettel a közigazgatásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nemes Tamás (2002) Az Alkotmánybíróság közjogi jogállása a hatásköri és eljárási szabályozás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nyári Péter (2002) A kétkamarás rendszer kérdései. Az olasz megoldás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pataki Szabolcs (2002) Az alkotmányosság és az alapjogvédelem gyakorlati érvényesülése az ombudsman működésén keresztül. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Penziás Dávid (2002) A vallásszabadság alkotmányos kérdései Magyarországon a rendszerváltozás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rácz Viktória Anikó (2002) A helyi önkormányzatok törvényességi ellenőrzésének elvi és gyakorlati kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Seprényi Andrea (2002) A közigazgatás és a jog kapcsolata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simon Mihály (2002) Olaszország köztársasági elnökének jogállása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simon Péter Miklós (2002) Az alkotmánymódosítás szükségességének kérdései Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása kapcsán. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somorjai Richárd (2002) A magyar kedvezménytörvény helye a hasonló Európai jogszabályok körében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Soóky Saul Márk (2002) A hatalommegosztás elmélete és gyakorlata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Spanga Zsuzsanna (2002) Az alkotmánybíróságok kialakulása és modelljei nemzetközi összehasonlításban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Steindl Eszter (2002) Az alkotmánybíráskodás kialakulása és modelljei a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sörés Zsuzsa (2002) A szociális biztonsághoz való jog az alkotmánybírósági határozatok tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Trieb Gergely (2002) Az önkormányzati társulások. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Veilandics Gábor (2002) Kétkamarás parlament problémája. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:03:09 CEST.