Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2003

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | F | H | I | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | Z
Találatok száma: 31.

D

Deli Orsolya (2003) Önkormányzati választások. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fenyvesi Henrietta (2003) A helyi önkormányzati választások. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hornyik Annamária (2003) A kétkamarás parlamentek Európában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Katalin (2003) Az ügyészség alkotmányos helyzete. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Szilvia (2003) Az országgyűlési biztos jogállása, tevékenysége, intézkedései, munkamódszerei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Zsolt (2003) A kisebbségi jogérvényesítés eszközrendszere és a kisebbségi önkormányzatok dilemmái Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Illés Krisztina (2003) A nemzeti és etnikai kisebbségek parlamenti képviseletének kérdése Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakab Miklós (2003) A helyi adók az önkormányzati rendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Karacs Imre (2003) A jogbiztonság elvének kérdésköre az Alkotmánybíróság gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kelemen József (2003) Az állami irányítás egyéb jogi eszközei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kárpáti Bernadett (2003) A véleménynyilvánítás és tájékozódás szabadáságáról, valamint annak korlátairól a televíziós műsorszolgáltatások területén, az AB határozatainak tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Ladocsy Judit (2003) A véleménynyilvánítás szabadságáról és annak korlátairól, különös tekintettel az alkotmánybíróság határozataira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lukács Gergely (2003) Az önkormányzati rendeletalkotás gyakorlati kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Madarász Hedvig (2003) A kétkamarás parlament vitája a rendszerváltozás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Major Mária (2003) A nemzeti és etnikai kisebbségek jogai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Marosi Gyöngyi (2003) A helyi önkormányzatok és az Állami Számvevőszék kapcsolata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mándics Botond (2003) A kétkamarás parlament kérdése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nosztrai Eszter (2003) Esélyegyenlő(tlen)ség Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Ovcsarenko Vlagyimir Viktorovics (2003) Az önkormányzati társulás. A Rinyamenti Területfejlesztési Önkormányzati Társulás bemutatása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Povolnik Beáta (2003) Az Országgyűlés és a Kormány kapcsolata a hatalommegosztás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Prekovits András (2003) Az alkotmány fejlődése 1989-től napjainkig. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Stanka Gergely (2003) A nemzeti és etnikai kisebbség parlamenti képviseletének időszerű kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Tibor (2003) A nemzetbiztonsági szolgálatok feladatrendszerének módosulása a rendszerváltozás folyamatában és a hatályos szabályozás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tunyogi András Márton (2003) A kétkamarás parlament kérdése alkotmányos rendszerünk tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Török Bernát (2003) Az első magyar Alkotmánybíróság jogállam-koncepciója. A jogállamiság, mint az alkotmányosság önálló mércéje. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tőzsér Zsolt (2003) Az önkormányzatok szervezetében és működésében bekövetkezett változások a rendszerváltás óta. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga János Zsolt (2003) A közbeszerzési eljárás gyakorlata az önkormányzatoknál. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Váradi Nóra (2003) A magyar önkormányzati rendszer működése az EU-hoz való csatlakozás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Várszegi Zsolt (2003) A kétkamarás parlament vitakérdései Magyarországon a rendszerváltást követően. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vörös Ágnes (2003) Oroszország közjogi rendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Závodi Tímea (2003) A kétkamarás parlament kérdései Magyarországon a rendszerváltozás után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:40:33 CEST.