Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2005

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | H | I | J | K | L | M | P | R | S | T | U | V
Találatok száma: 30.

B

Baka Tímea (2005) Nemzeti és etnikai kisebbségek Magyarországon. A nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló 1993. évi LXXVII. törvény kritikája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beviz Ákos (2005) A helyi önkormányzati rendeletek alkotmányosságának ellenőrzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Budaházi Árpád (2005) A képviselő-testület működése, különös tekintettel a rendeletalkotásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bán Attila (2005) A kisebbségi önkormányzatok működése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobos Lilla (2005) A magyar kisebbség oktatásához való jogának érvényesülése a romániai felsőoktatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fábry Mátyás (2005) A véleménynyilvánítás szabadságáról és annak korlátairól, különös tekintettel az Alkotmánybíróság határozataira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Horváth Péter (2005) Önkormányzati választások gyakorlati tapasztalatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hölter Ivett (2005) A véleménynyilvánítás szabadságáról és annak korlátairól, különös tekintettel az Alkotmánybíróság határozataira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ikanov Gábor (2005) A Köztársasági Elnök hatáskörével kapcsolatos alkotmányos viták Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jánó Christopher (2005) A Magyar Köztársaság és Kanada alkotmányos rendszerének bemutatása, különös tekintettel az országgyűlési biztosok intézményére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Köteles Bernadett (2005) PPP as a "strategic necessity"? "Supranational entities" strategic approach in relation with private in a global economy. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lotz Ágoston (2005) Az alkotmánybíróságok kialakulása és modelljei nemzetközi összehasonlításban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lukács Tamás (2005) A vallásszabadság helyzete a rendszerváltozás után az Alkotmánybíróság gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lábdy Tamás (2005) A köztársasági elnöki intézmény a gyakorlatban, a taxisblokád és a médiaháború vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mayer Cecília (2005) A diszkrimináció tilalmának érvényesülése, különös tekintettel az Alkotmánybíróság és az Európai Bíróság joggyakorlatára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Medveczky Mihály (2005) Az önkormányzati rendeletalkotás elméleti és gyakorlati kérdései, különös tekintettel annak jogforrási elemzésére és külföldi gyakorlatára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Méhes Katalin (2005) A határon túli magyarok jelene és jövője Magyarországon az állampolgárság tükrében. (Különös tekintettel a kárpátaljai magyarságra.). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Parnó Román (2005) A parlamenti vizsgálóbizttságok eljárási és alkotmányos problematikája, a Házszabály tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Partos Adrienn (2005) A törvényalkotás folyamatának parlamenti szakasza. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Payrits Eszter (2005) A kétkamarás parlament kérdései Magyarországon a rendszerváltozás után. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pis Izabella (2005) Nyelvi jogok Szerbia és Montenegró eljárásjogában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pánczél István (2005) Az állampolgárság megszerzésének és elvesztésének módozatai Magyarországon és egyes európai országok (Ausztria, Németország, Franciaország és Svájc) joggyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rádi Vilmos Gábor (2005) A jogbiztonság védelme a magyar Alkotmánybíróság gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Gábor (2005) Négy választás Magyarországon. Az 1990-es, 1994-es, 1998-as, és 2002-es országgyűlési választások összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó István (2005) A sportjog alkotmányos alapjai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szőke Zsófia (2005) Települési önkormányzatok működésének aktuális kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tiborcz Péter (2005) A köztársasági elnök személye és döntéseinek dilemmái a politika szemszögéből vizsgálva. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tímár Mátyás Sándor (2005) A köztársasági elnök hatásköre a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

Ujváry Tamás (2005) A kétkamarás parlament kérdése öt ország mai gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Veres Ildikó (2005) A helyi önkormányzatok törvényességi ellenőrzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:46:40 CEST.