Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2006

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | G | J | K | M | P | S | T | V
Találatok száma: 18.

A

Asbóth Dalma (2006) A magyar Alkotmánybíróság hatásköri katalógusa, különös tekintettel annak bővítésére az európai uniós tagság következtében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Baltavári Richárd (2006) Működő autonómiák Európában a belga modell alapján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Cserhalmi Antal (2006) Képzelt ombudsmani vizsgálat a Vám- és Pénzügyőrség Nyomozószolgálatánál, avagy van-e összefüggés a vámnyomozók élet- és munkakörülményei valamint ügyfelek alapjogainak érvényesülése között? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csernus Péter Ádám (2006) A kétkamarás parlament kérdése Magyarországon a rendszerváltozás után. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Giba József (2006) Az ombudsman és a közigazgatás ellenőrzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jablonkay-Nagy Katalin (2006) A diszkrimináció tilalma a Magyar Alkotmánybíróság gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Jáger Krisztina (2006) A pártok szabályozásának változása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalán Marianna (2006) Budapest Főváros Terézváros Önkormányzatának szervezetében és működésében bekövetkezett változások 1990-től napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Király Éva Mária (2006) A szociális jogok az Alkotmánybíróság gyakorlatában, különös tekintettel a szociális biztonsághoz való jogra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kondor Adrienn (2006) Az alkotmánybíróságok kialakulása és modelljei a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Orsolya Zsuzsanna (2006) A politikai stabilitás alkotmányjogi összefüggései a magyar, a német és a lengyel alkotmány tükrében, különös tekintettel a bizalmatlansági indítványok és a pártok parlamenti reprezentációjának kérdéseiben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mihályiné Michtiov Emese (2006) A magyar Alkotmánybíróság működése: elvi és gyakorlati problémák. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Irén (2006) A nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló 1993. évi LXXVII. törvény gyakorlati megvalósulásának problémái a 2005-ben bekövetkezett törvénymódosítás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pógár Erika (2006) A Magyar Köztársaság és az Orosz Föderáció alkotmányának összehasonlító elemzése, különös tekintettel a Parlamentre, a Köztársasági Elnökre és a kormányra vonatkozó rendelkezésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Selyem Tóth Sándor (2006) A hátrányos megkülönböztetés tilalmának és az egyenlő bánásmód elvének szabályozása, különös tekintettel Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásával vállalt kötelezettségeire. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Solymár Eszter (2006) Vallásszabadság jogának gyakorlati megvalósulása a Magyar Katolikus Egyház közfeladat-vállalásainak tükrében, különös tekintettel a gyermekvédelmi feladatokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tóth Ferenc (2006) A köztársasági elnök hatásköre a nemzetközi jogösszehasonlítás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Váry Zalán (2006) A telekkönyv. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:57:08 CEST.