Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2013

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | H | K | L | M | O | P | R | S | T | Á
Találatok száma: 39.

B

Baloghné Seres Krisztina (2013) Az Országgyűlés működését értintő jogalkotási és jogalkalmazási problémák a jogforrások tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balázs Ágnes (2013) Magyarország és a határon túli magyarok kapcsolatának jogi sarokkövei, különös tekintettel a választójogra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borsi Rita Antónia (2013) A gyermekjogok helyzete Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buzás Krisztián (2013) A törvényhozás hatalmi ágára vonatkozó szabályozás: nemzetközi példák ésa a bikamerális rendszerek hazai megvalósíthatóságának esélyei a megjelent alkotmánytervezetek tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csáki Petra (2013) Az ügyintéző orra, mint bizonyítási eszköz a bűzpanaszok vizsgálatának egyes bizonyítási kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fodor Andrea (2013) Nemzetiségi képviselet az aktív és passzív választójog összefüggésében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Föedl Norbert (2013) Hat párt - hat választás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Horgas Katalin (2013) A véleménynyilvánítás szabadságáról és annak korlátairól, különös tekintettel az Alkotmánybíróság határozataira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horti István (2013) Egyes eljárásjogi kérdések a 2002.évi Országgyűlési-és helyhatósági választások tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Zsanett (2013) A hajléktalanok alapjogai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Háncs Enikő (2013) A fővárosi és megyei kormányhivatalok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalmár Szilvia (2013) Emberi jogi problémák a volt portugál gyarmatokon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Katona Gábor (2013) A nemzetközi szerződések átültetésére irányuló országgyűlési gyakorlat evolúciója és a fejlődés zsákutcái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Helga Mariann (2013) Szabályozási változatok:az ombudsman-kritériumoktól a pénzügyi jogok biztosáig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Litavecz Dániel (2013) Az autonómia, mint kisebbségvédelmi eszköz jelene és jövője Európában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Major Gábor (2013) Az alkotmánybíráskodás Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Maretics Dóra (2013) A közigazgatási változások. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Zita (2013) Nemek közti hátrányos megkülönböztetés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Oláh András (2013) Az ügyészség közjogi helyzete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Polló Diána (2013) Kétkamrás parlament kérdése Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pulveri Edina (2013) A prostituáltak jogi és társadalmi szabályozása magyarországi és nemzetközi viszonylatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pálházi Norbert (2013) A véleménynyilvánítás szabadságáról és annak korlátairól. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Raszler Tibor (2013) Az új Jogalkotási törvény és az új Jogszabályszerkesztési rendelet gyakorlati szempontú értékelése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Román Gyula (2013) Az Európai Unió tagállamai alkotmánypreambulumainak összehasonlítása a Nemzeti Hitvallással. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Semerédy Péter (2013) Az új Alkotmány (Alaptörvény) megalkotásának dilemmái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simon Ágnes Zsófia (2013) A gyermekek jogainak védelme a nemzetközi jogban, különös tekintettel a gyermekprostitúcióra és szexuális bántalmazásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Steimetz Tímea (2013) A fogyatékosságon alapuló diszkrimináció bemutatása Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Levente (2013) Hangsúlyváltozások az Alkotmánybíróság gyakorlatában – különös tekintettel az alkotmányjogi panaszra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szakolczay Anita (2013) A bírói függetlenség biztosítékai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szalárdi-Garamvölgyi Zsuzsa Mária (2013) Nők és gyermekek helyzetének bemutatása az Iszlám világban. Az Iszlám Emberi Jogok Kairói Nyilatkozatán és a hozzá kapcsolódó egyezményeken keresztül. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szaniszló Krisztián Gábor (2013) A magyar parlamentáris kormányforma és kormányzati rendszer szabályozásának egyes kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szénási Zsuzsanna (2013) A tulajdonhoz való jog alkotmányos védelme és korlátai, különös tekintettel az Alkotmánybíróság határozataira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tajcs Csilla (2013) Az Alapvető Jogok Biztosa, mint Gyermekjogi Ombudsman. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Takács Nóra Szilvia (2013) A harmadik országbeliek családegyesítésével kapcsolatban felmerülő diszkriminációtilalom Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Torják Norbert (2013) A járási hivatalok létrejöttét és a hatáskörét érintő főbb jogszabályi rendelkezések vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tánczos Tomaj (2013) Egy- és kétkamarás parlament dilemmája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tímár Melitta Eszter (2013) A bírói függetlenség és az 1997. évi bírósági szervezeti reform. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Balázs (2013) A közbeszerzés hazai jogi szabályozása és gyakorlata,kitekintéssel az Európai Unió vonatkozó joganyagára (NEM KIADHATÓ). Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Áprili Anna (2013) Állampolgárság és státuszjogok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:02:01 CEST.