Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | J | K | L | M | N | O | P | S | T
Találatok száma: 28.

B

Balatoni Barbara (2014) A házasság és a család alapjogi védelmének megvalósulása a magyar jogrendszerben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csala Angéla (2014) A kínzás és más kegyetlen,embertelen vagy megalázó bánásmód és büntetések tilalmának érvényesülése a szabadságkorlátozással járó intézkedések és büntetések végrehajtása során. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Cseh Szilárd (2014) A közjogi érvénytelenség problematikája a parlamenti jogalkotással kapcsolatban, az Alkotmánybíróság gyakorlatának tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dirner Kornél (2014) Az angol precedensrendszer. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dojcsák Ádám (2014) Az alkotmányjogi panasz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Duhonyi Judit (2014) A jogbiztonság elvének és a minőségi jogalkotás követelményének érvényesülése a magyar jogalkotásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Elek Márton (2014) A módosító és hatályon kívül helyező rendelkezések hatálya és hatályvesztésük következményei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Ferenczi Márta (2014) A házasság és család alkotmányos kérdései,különös tekintettel az azonos neműek házasságára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Földes Anna (2014) A nemek közti esélyegyenlőség és a női választojog kialakulása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gencsi Zsolt Vince (2014) A Magyar Állam és a Magyar Katolikus Egyház közjogi jogviszonya. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál József (2014) Alkotmányok és átalakulási folyamatok a volt Jugoszláviában és utódállamaiban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jávor Kristóf Géza (2014) A véleménynyilvánítás szabadságának egyes korlátai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Henrietta Dóra (2014) A helyi rendeletalkotási folyamat és kihirdetés, közzététel a Nemzeti Jogszabálytárban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kurucz Dániel (2014) Az Alaptörvényektől Székelyföld Autonómiájáig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kónya Nikolett (2014) Köztársasági elnök a külkapcsolatokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lőrincz András, Ruff Péter (2014) Élet az Actio Popularis után - az alapvető jogok biztosa, mint a legerőteljesebb hang a kórusban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Maletics Andrienn (2014) Mennyit ér egy emberélet Ruandában? Avagy az ENSZ legnagyobb kudarca, a népirtás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mitzl Vanessza (2014) A gyerekek védelme a lineáris és a lekérhető médiaszolgáltatásokkal szemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Musinszki Noémi (2014) A kiskorúak védelme az interneten avagy az internet, mint médium megjelenése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Novák Nóra (2014) Nemzetiség jogai Magyarországon különös tekinettel a német nemzetiség helyzetére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orbán Balázs András (2014) Pillanatkép az Országgyűlés törvényalktotási tevékenységéről-2014. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pál-Kutas Nóra (2014) A Rendőrség szerepe a Gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, Budapest illetékességi területén megtartott rendezvények vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pócsik Gabriella (2014) Az állampolgársághoz vezető út - Migránsok és a honosítás intézményrendszere Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szendi Vivien (2014) A szabad mozgás és tartózkodás,mint alapjog védelme és korlátai Magyarországon- különös tekintettel a tartózkodási engedélyek szabályozására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szente Olivér (2014) A képviselőcsoport. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sághi András Tamás (2014) Testületi kormányzás vagy kancelláriakormányzás? Magyar kormányok 1990 és 2010 kötött. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Turcsán Lilla Vivien (2014) Kisebbségjogi egyeztmények,nyelvhasználati jogok és a Beiratkozási Program. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Emőke (2014) Harc a gyermek alkotmányos jogainak védelméért,a gyermekprostitúció magyarországi jelenlétének tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 02:29:01 CEST.