Tételek ahol a tanszék "Alkotmányjogi Tanszék" és a mű dátuma 2017

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | G | I | K | L | M | N | O | R | S | T | É
Találatok száma: 29.

B

Balogh Anna Borbála (2017) A helyi önkormányzatiság alkotmányos szabályozása : a helyi önkormányzatok tegnap és ma. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bogáti Norbert (2017) Félprezidencializmus Magyarországon? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Both Hajnal (2017) Megéri-e az identitás? : A nemzeti légitársaság, mint az ország státuszszimbóluma. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bálint Bernadett (2017) A magyar ombudsmani rendszer. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Lúcia (2017) Alapvető jogok biztosa, mint gyermekjogi szakombudsman a gyermek jogainak alkotmányos jogvédelme érdekében végzett ombudsmani vizsgálatok tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Forgách Anikó Dorottya (2017) A helyi önkormányzatok törvényességi felügyelete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gál Bence (2017) Az Alkotmánybíróság határozatai a gyűlöletbeszéd vonatkozásában, európai kitekintéssel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ibolya Alexandra (2017) A vallásszabadság és az egyházak jogi helyzetének vizsgálata Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Komróczki Simon (2017) Az emberi méltóság és az eutanázia: az aktív eutanázia, az öngyilkosságban való közreműködés jogi szabályozása Európában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Komáromi Krisztina Zsuzsanna (2017) A személyi szabadságjogok korlátozása Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koncz Brigitta Evelin (2017) Mi a helyzet a gyűlöletbeszéddel? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Köves Márton Balázs (2017) A Független Rendészeti Panasztestület. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kövesdi Dávid István (2017) A kamerás megfigyelés adatvédelmi kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Dániel (2017) "Idegenben jó az X"? Avagy a nemzetiségek parlamenti képviselete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láczay György Bence (2017) Az információs jogok, mint alapjogok : biometrikus azonosítás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Madocsai Márton (2017) A magyar alkotmánybíráskodás és az alkotmányjogi panasz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Martus Adrienn (2017) Eutanázia és hospice avagy a "méltó halál"kérdésköre hazai és külföldi viszonylatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Anna Bettina (2017) A jogbiztonság elvének érvényesülése az Alkotmánybíróság gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Viktória (2017) Az emberi méltósághoz való jog jogi értelmezése, különös tekintettel az informatika és média világára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Judit (2017) A bíróságok központi igazgatásának lehetséges stratégiai irányvonalai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nochta Nóra (2017) Holokauszttagadás és a magyar jog. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Nóra (2017) Az önrendelkezési jog egyes részkérdéseinek megnyilvánulása Magyarországon és az Amerikai Egyesült Államokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Oravecz Loretta (2017) Az ügyészségi szervezet kialakulása, fejlődése és működése a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Román Márta (2017) A szlovákiai magyar kisebbség nyelvi jogainak vizsgálata alkotmányjogi aspektusból. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rátvay Lili (2017) A nőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetés napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Répás Noémi (2017) A gyermekjogok védelme az Alaptörvény értelmében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Erika Enikő (2017) Az Alkotmánybíróság alapjogvédelmi eszközei, az alkotmányjogi panasz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Eszter (2017) A kabinetek szerepe a kormányzati jogalkotásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

É

Éltető Dóra (2017) Az igazságszolgáltatás alapelvei, különös tekintettel a bírói függetlenségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 08:29:41 CEST.