Tételek ahol a tanszék "Európajogi és Nemzetközi Közjogi Tanszék" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | I | K | M | O | P | S | T | V | W | Z | Á
Találatok száma: 34.

B

Bajnóczi Gergely (2014) A külképviseletekre szállított,idegenrendészeti őrizetben lévő külföldiek kísérése vonatkozó szabályok és a diplomáciai területi mentesség problematikája. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beréndi Bettina (2014) EU-elnökség Lisszabon után - nemzeti vagy közösségi érdek ? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Birizdó Máté (2014) A szír polgári forradalom és rendezési lehetőségei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bokros Attila (2014) Kelet és Nyugat a bővítésben? Az Európai Unió bővítési és "europaizálási" folyamatának vizsgálata, Bosznia-Hercegovina és Izland csatlakozási lehetőségének tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czirják Bence (2014) Az űrobjektumok által okozott károkért való nemzetközi felelősség kérdése különösen magánvállalatok tekintetében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Daróczi Gergő (2014) Szomáliai kalóztámadások. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dudás Dalma (2014) Az Európai Unió hatása a hazai gyógyszerészeti jogra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dömök Veronika Fanni (2014) Az európai családjog. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fürjes Eszter Anikó (2014) Háború és terrorizmus a humanitárius jog tükrében - A negyedik generációs hadviselés hatása a humanitárius jogra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gindl Dorottya (2014) A koppenhágai kritériumokon túl. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Homoki Krisztina (2014) Európa a rasszizmus ellen - A raszizmus és idegenygyűllet egyes formái és megnyilvánulásai elleni, büntetőjogi eszközökkel történő küzdelemről szóló 2008a-s kerethathatározat és annak eredményeire tekintettel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hódos Dóra Ildikó (2014) Alapjogok érvényesülése a büntetőeljárások során az Emberi Jogok Európai Egyezménye és az Európai Unió jogrendje tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

IIIyés Márton András (2014) Az osztrák semlegesség történetének nemzetközi jogi vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ihász Péter (2014) A terrorizmus elleni küzdelem és az emberi jogok vádelme az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kókai Krisztina (2014) EU tagállami konzuli védelme klasszikus és schengeni aspektusainak jogi és gyakorlati alapjai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyar Máté (2014) Magyarország és az EU közös mezőgazdasági politikája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Michna Katinka (2014) A lengyelországi kisebbségek helyzete korunkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Munkácsi Lilla Viktória (2014) Az ENSZ békefentartási politikájának vizsgálata a srebrenicai népirtás nemzetközi jogi vonatkozásain keresztül. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mózes Krisztina Andrea (2014) A Európai Unió migrációs politikájának fejlődése a nemzetközi szuverenitásának tükrében - "Bejutás az Európai Unióba". MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orosz Cintia (2014) A légi utasok jogai az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Palotás Gergely (2014) A harmadik országbeli állampolgárok tartózkodásának,munkavállalásának szabályozása és gyakorlati kihívásai a tagállamokban az összevont kérelmezési eljárásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pedryc Dorottya Krisztina (2014) Az Európai Unió genetikailag módosított növényekkel kacsolatos szabályozása, különös tekintettel az elővigyázatosság elvének érvényesülésére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Polgár Dóra (2014) Az előzetes döntéshozatali eljárás, különös tekintettel az előterjesztési kötelezettségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Porkoláb Noémi (2014) A munkavállalók szabad mozgása az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szuh Vivien (2014) A 2010-es választások után bekövetkezett hazai társadalmi és gazdasági metamorfózisok, az uniós elvárások tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sántha Annamária (2014) Az öreg hölgy és a puskaporos hordó Az Európai Unió bővítési politikája és a jogi következményei a Nyugat-Balkán országaiban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sárközi Orsolya Andrea (2014) Az Európai Unió közös halászati politikája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tajti Sarolta (2014) Az ex-jogoszláv területeken elkövetett emberiség elleni bűncselekmény nemzetközi törvényszéke (ICTY) És annak problematikája,különös tekintettel Szerbiára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vadlövő Judit (2014) A szuvenitás relativizálodása az Egyesült Nemzetek és az Európai Unió vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vida Éva Mária (2014) A harmadik országbeli migránsokra vonatkozó uniós joganyag alakulása az új évezredben - a kék rátya irányelv. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Váradi Ilona Gyöngy (2014) A diplomáciai menedékjog érvényesülése napjaikban: A Julian Assange és Edward Snowden ügy elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wágner Tamás (2014) Vajdasági magyarok és az autonómia. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zabolai Tímea (2014) Áruvá váltott remények, avagy az eberkereskedelem jelensége az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Árpási Luca (2014) A regionális halászati gazdálkodási szervezetek mint az államok közötti együttműködés fórumai a megosztott halállományok kezelésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:50:24 CEST.