Tételek ahol a tanszék "Európajogi Tanszék" és a mű dátuma 2013

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | F | G | H | K | N | O | P | S | T | V
Találatok száma: 20.

D

D. Szűcs Gergely (2013) A versenykorlátozó cél és hatás közti különbségtétel jelentősége az uniós versenyjogban az Európai Bíróság esetjogának fényében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fendrik Flóra (2013) Szerződés a gazdasági és monetáris unióbeli stabilitásról, koordinációról és kormányzásról. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Guttman Hanga Lilla (2013) Az átalakuló uniós polgárság a nemzetekfelettiség horizantján és a tagállami érdekek tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Havasi Virág (2013) Hat hónap az Európai Unió élén - a magyar EU-elnökség. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth György József (2013) Magyarország útja az Európai Unióba. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss H. Krisztina (2013) A belső migráció jogi megközelítése az Európai Unióban, különös tekintettel az agyelszívásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koncz Judit (2013) A munkanélküliség alakulása az EU-ban a 21. században. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács András Dániel (2013) A kisebbségi jogok az Európai Unióban, különös tekintettel a Lisszaboni Szerződés utáni időszakra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kozári Karina Mária (2013) A hatáskörrel való visszaélés problemtikája az Európai Unió Bíróságának joggyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Alexander (2013) Bős-Nagymaros jelenkori problématikája. A kialakult helyzethez vezető út elemzése, vizsgálódások. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy László (2013) Az Európai Parlament szerepe a demokrácia érvényesülésében. Az Európai Parlament döntéshozatalban és a politikai ellenőrzésben végzett funkciója. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy-Horváth Dóra (2013) Regionális innováció az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Orsolya (2013) Az Európai Unió és Törökország kapcsolata "Merre húz Törökország szíve?". MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orosz Melinda Szilvia (2013) A megerősített együttműködés, mint a rugalmas integráció eszköze. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Princzkel Jozef (2013) Az uniós polgárság intézményének fejlődése az Európai Unió Bíróságnak joggyakorlata és a Lisszaboni Szerződés tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szente Anita (2013) Migráció az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tibély Anna Zsófia (2013) Családpolitika az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Máté (2013) Bevándorlás az Európai Unióba - különös tekintettel az idénymunkásokra és a vállalaton belül áthelyezett munkavállalókra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vizkeleti Dávid (2013) Kartellek az Európai Unióban és az engedékenységi politika. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vészi Nóra (2013) Az érdekérvényesítés színterei és eszközei az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 02:49:00 CEST.