Tételek ahol a tanszék "Európajogi Tanszék" és a mű dátuma 2017

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | E | G | H | K | M | N | O | P | S | T | V
Találatok száma: 24.

B

Berger Csilla Éva (2017) A migrációs válság hatása a magyar jogalkotásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Egri Dániel (2017) Az EU-n belüli mozgásszabadság közrendi és közbiztonsági kivételei az Európai Unió Bíróságának esetjogában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gecsényi Márta (2017) Szelektív disztribúciós rendszer kihívásai az Európai Unióban,különös tekintettel az internetes forgalmazásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gávai Szonja (2017) Nyelvi diszkrimináció és a kisebbségi nyelvek helyzete az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hatházi Csaba (2017) Az EU további bővítésének kérdése napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hoffmann Norbert (2017) Demokrácia deficit az Európai Unió intézményrendszerében és döntéshozatali eljárásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Klaudia Orsolya (2017) Pilóta nélkül - Drónszabályozás az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huber Ferenc (2017) Az Európai Unió külkapcsolatai és részvétele a nemzetközi szervezetekkel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Házkötőné Szkékács Tímea Katalin (2017) Az anyák a munkaerőpiacra való visszatérésnek esélyei - A Európai Uniós forrásokból és a civil szervezetek bevonásával megvalósuló programok hatékonyságának vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Katona Balázs Barnabás (2017) Az Európai Unió energiapolitikája és a megújuló energiaforrások fontossága. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mikula Emese (2017) Az Európai Unió jogának bioetikai aspektusai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Diána Márta (2017) Kilépés az Európai Unióból: A Brexit és annak kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Oroszi Fanni (2017) A felfaló árazás mint a kiszorító magatartások alapköve - Az Európai Unió esetjoga. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pataki Nikolett (2017) Oroszország és az ukrán válság, a minszki megállapodások tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Semjén Emese Borbála (2017) Az Európai Unió fejlesztési politikája, különös tekintettel a Zambiával való fejlesztési együttműködésre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Krisztina Anna (2017) Az emberkereskedelem elleni küzdelem az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szegletes Dorka (2017) Az Európai Unió audiovizuális média szabályozásának alakulása a tárgyi hatály és a kereskedelmi közlemények vonatkozásában - A legújabb módosítási javaslat és a hazai szabályozás figyelembevételével. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Gabriella (2017) Európai migrációs válság. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sztermen Orsolya Lili (2017) Gyűjteményi mobilitás program az Európai Unió kulturális politikájában és a Szépművészeti Múzeum tevékenységében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

SzásznéTyukodi Matilda (2017) "Hidak és szakadékok", avagy az Európai Unió határon átnyúló együttműködéseinek jogi keretei - különös tekintettel a magyar határtérséget érintő szabályozásra -. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szőnyi Nikoletta (2017) Az Európai Unió bevándorláspolitikája, különös tekintettel a tagállami intézkedésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tulik Fanni (2017) Az Európai Uniós együttműködés - Az együttműködés realitása a döntéshozatalban, napjaink válsághelyzetei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Zsolt (2017) Az Európai Unió talajvédelmi politikája és hatékonyabbá tételének jogi lehetőségei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Váczi Teodóra Zsófia (2017) A tagállami jogi mozgástér vizsgálata a tagállami alkotmányok és az uniós jog ütközőzónáiban - A magyar megoldások egyes tagállamok alkotmánybírósági álláspontjának tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 04:13:51 CEST.