Tételek ahol a tanszék "Gazdasági büntetőjogi szakjogász" és a mű dátuma 2012

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: G | H | K | L | N | P | R | S
Találatok száma: 14.

G

Gulácsiné Torda Gabriella (2012) A vezető tisztségviselők mögöttes felelőssége és annak büntetőjogi következményei. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Horváth Csilla (2012) Az adócsalás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváthné Dejtári Anett (2012) A csődbűncselekmény elméleti és gyakorlati problémái a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kasnyik Adrienn Flóra (2012) A pénzmosás és a szervezett bűnözés kérdései az elméletben és a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kocsis Attila Márkó (2012) A vagyonelkobzás elméleti és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kolbányiné Kol Magdolna (2012) A bűncselekmények alanyai, speciális alanyok a gazdasági bűncselekmények körében, és ezek elmélet, gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Ligeti Laura (2012) Vagyonelkobzás a költségvetési csalás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagycenki Tamás (2012) A bűnszervezetek jövője: a gazdasági szervezett bűnözés. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Paszternák Zalán (2012) A pénzhamisítás bűncselekményi körének elméleti és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pethő Erzsébet Margit (2012) A gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények elhatárolási kérdései a bizonyítás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rózsa György (2012) A pénzügyi bűncselekmények elemzése a bírói gyakorlat tükrében, különös tekintettel a készpénz-helyettesítő fizetési eszköz hamisítása és a hamisításának elősegítése, valamint a csempészet bűntettére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabados Dániel (2012) Csődbűncselekmény. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szakál Krisztina (2012) A szerzői jogok büntetőjogi védelme az ACTA tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szénássy Tímea (2012) Az áru hamis megjelölése bűntette és a fogyasztó megtévesztése vétsége közötti kapcsolat. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 01:26:12 CEST.