Tételek ahol a tanszék "Gazdasági büntetőjogi szakjogász" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | K | L | O | S | V
Találatok száma: 18.

A

Apari Szabolcs János (2014) A lízingszerződés. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bertók Csilla (2014) Az adócsalás és a költségvetési csalás dogmatikája,története,valamint eljárásjogi kérdések a fenti bűncselekmények vizsgálata során. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borossy Gabriella Barbara (2014) A beszerzési képesség határán Tudat-Indulat. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Búzás István (2014) A csődbűncselekmény korábbi ( 1978. évi IV. törvény) és a hatályos ( 2012. évi. C. törvény) szabályozás szerinti dogmatikai összehasonlítása és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csiba Éva (2014) A készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel kapcsolatos visszaélések dogmatikai és gyakorlati kérédsei az 1978.évi IV.törvény és a 2012. C. törvény összehasonlítása tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas-Molnár Tibor (2014) A pénzmosással és a korrupcióval kapcsolatos búncselekmények és az üldözésük hatékonyságának növelése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fekete Zsuzsanna (2014) Az értékpapírok magánjogi szabályozása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fodor Péter (2014) A bennfentes kereskedelem értékpapírjogi megközeítése az uniós és hazai szabályozásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gyurkó Annamária (2014) A pénzmosás hazai szabályozása és a 2012. évi C. törvény dogmatikai és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Korponai Mónika (2014) A számvitel rendjének megsértése bűncselekmény elméleti és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kranitz-Nagy Viktor (2014) A bennfentes kereskedelem és a tőkepiaci csalás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kégl István (2014) A pénzhamisítás bűntettének ismertetése a hatályos 2012.évi C. törvény szerint. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lajtai Nikolett Katalin (2014) Az adóval kapcsolatos jogellenes magatartások, különös tekintettel az ÁFA adónemre. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orosz Judit (2014) A faktoring a gyakorlatban és az új Polgári Törvényköny szabályozásának tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szalai Dalma Melinda (2014) A banki követeléskezelés elmélete és gyakorlata, az új Ptk. biztosítéki szabályainak változása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vincze Miklós (2014) Gazdasági társaság vezetői által elkövetett hűtlen kezelés és gazdasági csalás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Viola Kornél (2014) Vámbevételek vonatkozásban elkövetett költségvetési csalás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vrtelné Keszler Ágnes (2014) A versenytárs védelme. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 4. 21:39:02 CEST.