Tételek ahol a tanszék "Ingatlanforgalmi szakjogász" és a mű dátuma 2004

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | K | M | N | P | S | T | Ú
Találatok száma: 35.

B

Bajnáczky Dóra (2004) Az elővásárlási jog és egyes ingatlannyilvántartási összefüggései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Benke László (2004) Az ingatlan-nyilvántartás alapelvei, tárgya, tartalma, módja. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bory Noémi (2004) A társasház alapítási módozatai. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boza Laura (2004) Az Országos Mentőszolgálat mentőállomásainak fejlesztési lehetőségei az elmúlt 10 évben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Butenkov János (2004) A jelzáloglevél régi-új intézménye az ingatlanforgalom területén. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bódai Levente (2004) A zálogjog - különös tekintettel a vagyont terhelő zálogjogra. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bőgös Péter (2004) Az építésügyi igazgatás a hatályos magyar jogban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Cseicsner Éva (2004) A közös tulajdon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csillag Gábor (2004) A széljegy az ingatalan-nyilvántartás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czakó Annamária (2004) Problémák és felvetések a közös tulajdon megszüntetése tárgyában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Deák Erzsébet (2004) Önkormányzati lakásgazdálkodás a jogalkotás és a jogalkalmazás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dobrosi Tamás (2004) Közös tulajdon a társasházban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Eszik Erika (2004) A visszterhes vagyonszerzési illetékről. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Karaszi Margarita (2004) A termőfölddel kapcsolatos tulajdoni és használati formák az Európai Unióban és a csatlakozásra készülő Magyarországon kialakult új szervezeti megoldások. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Keczely Béla Zoltán (2004) A helyiségbérlet jogi szabályozásának változásai, a lakás és helyiségbérlet eltérő vonásai és a helyiségbérleti jogviszony gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kelő Johanna (2004) Az ingatlan-nyilvántartási eljárás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kisling Judit (2004) Társasházi kérdések. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Klára Viktória (2004) A közös tulajdon megszüntetése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Péter (2004) Építési szerződések a Ptk. szabályozásában és gyakorlati tendenciák az EU csatlakozás előtt. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Ferenc (2004) A területfejlesztés a kiegyezéstől napjainkig. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Mária (2004) A haszonélvezet jogi szabályozása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kürtösi Tibor (2004) Az általános birtokrendezés jogi feltételei. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőszegi Gábor (2004) Ingatlanfejlesztés Budapesten (különös tekintettel a lakás- és irodaházpiacra). Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Melegné Dudás Dóra (2004) A társasházi közös költség érvényesítésével kapcsolatos anyagi, eljárásjogi és végrehajtási eljárásjogi szabályozás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mezős Ottó Zoltán (2004) A foglaló, mint az ingatlan adásvételi szerződés tipikus szerződési biztosítéka. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Izabella (2004) A tulajdonszerzés korlátai, különös tekintettel a külföldiek termőföldszerzésére Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Szilvia (2004) A társasági vagyon, különös tekintettel az ingatlanapportra. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Paál Balázs (2004) Az ingatlan-nyilvántartásba bejegyezhető közjegyzői határozatokról. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Perbíró Gábor (2004) Társasháztulajdon, különös tekintettel a közös tulajdon és a társasáháztulajdon közötti különbségekre, valamint a tetőtérbeépítésre. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Schinkasek László (2004) A földtulajdoni viszonyok alakulása Magyarországon - különös tekintettel a külföldiek földtulajdonszerzésének kérdéseire. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó József (2004) Az ingatlan-nyilvántartási eljárás jogorvoslati rendszere és hatása az ingatlan-nyilvántartás közhitelességére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szeremley Zsófia Eszter (2004) Három különös adásvétel: az elővásárlási jog, a visszavásárlási jog és a vételi jog. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Eszter (2004) A lakás- és épületbiztosítás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tevané Südi Annamária (2004) Építésigazgatás. Az engedélyezési eljárások. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ú

Újvári Zoltán (2004) A társasági tulajdon és az ingatlan. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 4. 22:14:52 CEST.