Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Gazdasági Szakjogok Tanszék" és a mű dátuma 2008

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | G | K | M | N | R | S | U | V | Z
Találatok száma: 17.

A

Albert-Tóthné Siklósi Adrienn (2008) Hazánk és az emisszió-kereskedelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Galambos Judit (2008) A csoportos létszámcsökkentés közösségi és magyar szabályozása, különös tekintettel a tájékoztatási és konzultációs eljárásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Győri Mihály (2008) Az illegális foglalkoztatás okai, formái és az ellene folytatott harc eszközei Magyarországon és Európában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kovács Linda (2008) A mobil piaci reklámok megítélése a GVH joggyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Körcsönyei Éva (2008) Vízminőség-védelem, szennyvízkezelés szabályozásai - "ÉlőDuna - A mi folyónk. A mi ügyünk.": A Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep és kapcsolódó létesítményei a pályázattól a terveken át a megvalósításig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Marozsán Tünde (2008) A köztisztviselői jogviszony sajátos munkajogi vonásai kitekintéssel az Európai Unió tagállamaiban alkalmazott megoldásokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Muhari Nóra (2008) Az agrár-környezetvédelem szabályozása, a Nemzeti Agrár-Környezetvédelmi Program, valamint az agrár-környezetgazdálkodás szabályozó eszközei, különös tekintettel az agrár- és vidékfejlesztési támogatási rendszerre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Bernadett (2008) A növényvédő szerek, mint veszélyes anyagok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Viktor (2008) A nemzetközi madárvédelem jogi szabályozása és a civil szféra szerepe. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Robotka Imre (2008) "Közbeszerzési" kartellek a magyar építőiparban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rádi Péter (2008) Képesek lesznek-e megmaradni az üzemi tanácsok, avagy a szakszervezetek kényszerű áldozataivá válnak? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Skót Béla (2008) Az integrált szennyezés megelőzés és ellenőrzés európai rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Adrienn (2008) Géntechnológia a jog nagyítója alatt. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sőtér Zsuzsanna Mária (2008) Quo vadis? – avagy a víz- és olajszennyezéssel kapcsolatos jogi szabályozás fejlődése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

Urbán Péter (2008) Versenyszabályok alkalmazása a postai ágazatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vasdinyei Péter (2008) Környezet, felelősség, biztosítás – a környezeti felelősségbiztosítás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zsitnyányi Erzsébet (2008) A gazdasági erőfölénnyel való visszaélés a GVH gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 05:51:05 CEST.