Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Gazdasági Szakjogok Tanszék" és a mű dátuma 2011

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | G | H | I | K | M | N | P | S | T | V | W
Találatok száma: 28.

A

Aradszki Dea (2011) Határértékek a környezetvédelemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bodzás Árpád (2011) Vízbiztonsági terv - biztonságos ivóvíz? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bödök Dalma Eszter (2011) Genfi Egyezmény a nagy távolságra jutó, az országhatáron átterjedő levegőszennyezésről. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Cserháti Szabolcs (2011) A természet védelmének magyarországi jogi szabályozása az elméletben és a gyakorlatban - a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czudar Dániel (2011) A munkáltatói rendes felmondás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gombásné Floszmann Anita Katalin (2011) Környezet és környezetvédelem története és jelenlegi jogi szabályozása Kínában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hirschmann Noémi (2011) Vízgazdálkodás és árvízvédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huszár Ádám (2011) Az éghajlatváltozással kapcsolatos környezetvédelmi szabályozás nemzetköz háttere, valamint Európai Uniós és magyarországi gyakorlata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ihász Katalin (2011) A gyermekjóléti szolgálatok működése, és az állampolgári jogok országgyűlési biztosa által indított Gyermekjogi projekt. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kisréti Kinga (2011) A nemzetközi jogérvényesítés eszközei, különös tekintettel a környezetvédelmi multilaterális egyezményekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Korona Petra (2011) A környezetjog egyes szomszédjogi vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kropkó Kitti Boglárka (2011) A megújuló energiaforrások jogi szabályozása és relevanciája a fenntartható fejlődésben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kvalla Zsófia (2011) Gondolatok a hulladékos szabályzás megújításhoz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőrösi-Szabó István (2011) A fenntartható fejlődés és a jövő nemzedékek joga. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Major Bettina (2011) A XXI. század versenyképes vállalatának titka, avagy a környezeti menedzsment. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mosonyi Andrea (2011) A környezetvédelmi jog és a polgári jog kapcsolódási pontjai, különös tekintettel a kártérítési felelősségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Márkus Petra (2011) Az info-kommunikációs és fizikai akadálymentesítés jogi szabályozása a magyar fogyatékosságügyben, különös tekintettel a látássérültekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Módos Annamária (2011) A munkaidő és a pihenőidő szabályozása az európai és a magyar jog szerint. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Krisztina (2011) Károsanyag kibocsátás hatása a fenntartható fejlődésre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Ottília (2011) A környezetvédelmi engedélyezés - A környezetvédelmi engedélyezés, különös tekintettel a vörösiszap katasztrófa kapcsán felmerült kérdésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Peresztegi Anita (2011) Szellemi alkotások hatása a környezetvédelemre - a génmódosított növények. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sulyok Alexandra (2011) A veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek jogi szabályozása és gyakorlati megvalósulása Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szlávik Zsófia (2011) Barnamező területek öröklött környezeti problémájának vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szőke Dóra (2011) A biogáz szerepe a fenntartható fejlődés követelményének magvalósításában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sörös Péter (2011) A munkaerő-áramlás liberalizációja az Európai Unióban és a magyar munkavállalók helyzete az európai munkaerőpiacon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tóth Annamária (2011) Az egészséges környezethez való jog; A nemzetközi közjog tartozása az emberiséggel szemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Adrienn (2011) A génmanipulált élelmiszerek egyes jogi és etikai vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Werba Viktória (2011) Az 1989. évi Bázeli Egyezmény a veszélyes hulladékok országhatárokat átlépő szállításának ellenőrzéséről és ártalmatlanításáról. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 20:12:15 CEST.