Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Versenyjogi Tanszék" és a mű dátuma 2000

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | H | K | L | M | P | S | Z
Találatok száma: 18.

B

Babai Tamás (2000) Az ügyész szerepe a környezetvédelemben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beke Kamilla (2000) A hulladékkérdés szabályozása és a szabályozás hiányosságai a hazai jogalkotásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Benkó Balázs (2000) Az önkormányzat környezetvédelmi feladata és az önkormányzati környezetvédelmi program. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fazekas Róbert (2000) Az EU környezetvédelmi joga. Az integrált szennyezés-megelőzés és kontroll. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hartmann Kristóf (2000) A közlekedéspolitika és közlekedésjog hatása a környezetvédelemre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Erika (2000) A hazai levegőtisztaság-védelmi jogi szabályozás bemutatása az Európai Uniós csatlakozás küszöbén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Karancsy Mónika Szilvia (2000) A reklámok környezetszennyezésének két arca. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Karkosák Balázs (2000) Az Európai Unió vertikális korlátozásainak reformja és annak hatása a magyar szabályozásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Tamás (2000) A fogyasztóvédelem és a versenyjog összefüggései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Ágnes (2000) A magyar hulladéktörvény (tervezet) és kritikája a jelen állapotban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lambertus Katalin (2000) A veszélyes anyagokkal kapcsolatos tevékenységekből származó baleseti kockázat alakulóban lévő rendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mácsai Gyöngyvér (2000) Az önkormányzatok szerepe a környezetvédelemben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Orsolya Eszter (2000) Magyarország és az Európai Unió vízgazdálkodásának és vízügyi politikájának jogi szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Somogyi Lilla (2000) A környezeti kár. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szalóki Anna (2000) Az Európai Unió és Magyarország jogharmonizációja a környezetjog területén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szmodits Zoltán (2000) A környezetvédelem büntetőjogi tényállásai és azok kapcsolatrendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szterényi Sándor (2000) Állami támogatások versenyjogi aspektusai Magyaroszágon és az Európai Unió rendszerében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zeller Anikó (2000) A környezetvédelmi engedélyezés jelene és jövője. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 20:59:52 CEST.