Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Versenyjogi Tanszék" és a mű dátuma 2005

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | F | K | N | P | S | T | W | Z
Találatok száma: 26.

B

Benyovszky Zsombor (2005) The international criminal court. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boldis Gergely (2005) A társadalmi részvétel a környezetvédelemben, és a mediációs eljárás, mint a társadalmi részvétel lehetséges eljárási kerete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dopsa Melinda (2005) A helyi önkormányzatok és a környezetvédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Erdei Csaba (2005) A környezeti kárért való felelősség, különös tekintettel a barnamezős területekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Frankó Gergely (2005) A kábel és távközlési hálózatok működésének versenyjogi problémái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fábián Gyula Zoltán (2005) A genetikailag módosított szervezetek felhasználásnak jogi szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Katona Kolos (2005) Az EMAS és az ISO 14001 környezetirányítási rendszerek összevetése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kneipp István (2005) Környezetvédelem és településtervezés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Konstanczer Réka (2005) Versenyjogi fogyasztóvédelem a mobilszolgáltatók reklámjogsértéseinek tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Balázs (2005) A szomszédjog és a birtokvédelem környezetvédelmi vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Krisztina (2005) Az engergiatermelés jogi eszköztárának vizsgálata az élet-ciklus elemzés tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Gábor (2005) Az önkormányzat környezetvédelmi feladatai és az önkormányzati környezetvédelmi program Nyíregyházán. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Novák Ágnes Irén (2005) Településfejlesztés, területfejlesztés a jogban. Ellentmondások és kiutak az Ister- Granum Eurorégió kapcsán. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nádudvari Emőke (2005) Az autópálya-építések környezetjogi szempontú értékelése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Palotai Zsuzsanna Ágnes (2005) A csomagolási hulladékok hazai szabályozása, különös tekintettel a betétdíjas rendszerek kialakítására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pitter Gábor Sebestyénné (2005) Országos Környezeti Kármentesítési Program. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pulay Brigitta (2005) The Effective Use of Existing Relevant International Cooperation Mechanisms for the Tisza River Basin. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Csilla (2005) A hulladékgazdálkodás elméleti megalapozása, különös tekintettel a hulladéklerakás kapcsán felmerülő egyes problémák és a társadalmi fogadtatások, illetőleg a biztosított fellépési lehetőségek bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sarbak Péter (2005) A hazánkban jelen lévő kültéri sportok és a természetvédelem kapcsolata, problémái, szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sinka Péter (2005) A veszélyes áruk szállításának szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sisa Ferenc (2005) A vadgazdálkoás, a vadászat és a természetvédelem szabályozásának fejlődése és kapcsolata avagy szükségszerű-e a vadászat és a természetvédelem szembenállása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tasnádi Ferenc (2005) Zaj és rezgésterhelés- mint környezetszennyezés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Torgyik Edina (2005) A vízügyi keretirányelvvel való harmonizáció. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Turos Rita (2005) Távközlés: Liberalizáció és Versenyjog az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wittner Márton (2005) Elektronikus kereskedelem és versenyjog. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zsigmond András (2005) A környezet- és egészségvédelem problematikája, különös tekintettel a levegőtisztaság-védelemre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 02:27:15 CEST.