Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Versenyjogi Tanszék" és a mű dátuma 2013

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | I | K | L | M | N | R | S | V | Z
Találatok száma: 27.

B

Benke Nóra (2013) A hulladékokra, ezen belül is a veszélyes hulladékokra vonatkozó szabályozási rendszer ismertetése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csepy Dorottya (2013) A tisztességtelen verseny tilalma – különös tekintettel az üzleti titok védelmére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csikai Beáta (2013) Víz, veszély, árvíz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Cziglán Anett (2013) Zaj és rezgésvédelemmel kapcsolatos követelmények. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobos Péter (2013) Megújuló energiák – A magyar energiajogi szabályozás az uniós jogalkotás és a jövő kihívásai tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Erdélyi Orsolya (2013) Az összehasonlító reklám a Gazdasági Versenyhivatal és az Európai Bíróság joggyakorlatának tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Felföldi Izabella (2013) A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény és a gyógyszerpiac tájékoztatási szabályait tartalmazó jogszabályok alkalmazása a Gazdasági Versenyhivatal gyakorlatában, avagy, hogyan alakulnak a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti eljárásai a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény hatályba lépése után a gyógyszer készítmények piacán. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Galiger Enikő (2013) A fogyasztó információhoz való jutásának joga, a termékek származási helyének és eredetének megjelölésére vonatkozó szabályok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál Bianka (2013) Gyorsforgalmi utak építése, környezetre gyakorolt hatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gémes Nikolett (2013) A klímaváltozás elleni küzdelem jogi eszközei; A Kiotói Jegyzőkönyv rendszere és végrehajtása az Európai Unióban és Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hajdo Tímea (2013) A veszélyes anyagok nemzetközi szabályozása, különös tekintettel kezelésükre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hajdú Gábor Mihály (2013) Környezetvédelmi bűncselekményekkel kapcsolatos nyomozati és vádemelési tevékenység elemzése, különös tekintettel a XXI. század első évtizedére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Haluszka Bianka (2013) A manipulált valóság. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Illisz Ivett (2013) Alapjogok érvényesülése az Európai Bíróság és az Emberi Jogok Európai Bírósága eljárásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kenéz Kitti (2013) A vízhez való jog elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kutai Gábor (2013) Tűzből hamu: avagy védjegyfelhígulás: a védjegyfelhigulás kérdésköre az Európai Unióban és az Amerikai Egyesült Államokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lotaller Annamária (2013) Egyesült Nemzetek Szövetsége – Környezetvédelmi Világkonferenciák – szükségszerű kényszer vagy tényleges tenni akarás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Minkó Krisztina Rita (2013) Környezeti felelősség: a kártérítési igény érvényesítése Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Katalin Éva (2013) A környezeti- és a kulturális örökségvédelem fejlődése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Lilla (2013) Az Európai Unió vízgazdálkodása a Víz Keretirányelv tükrében – Éghajlatváltozás és vízgazdálkodás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Richter Péter (2013) A radioaktív hulladékok és kiégett fűtőelemek szabályozása a nemzetközi és hazai jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szarka Dániel László (2013) A befolyásszerzés és a vállalatfelvásárlás szabályozásának alapjai, elhatárolásuk a fúziókontrolltól, a tisztességtelen felvásárlással szembeni védekezési taktikák. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sági Csilla (2013) Mulasztások és hibák vállalati tevékenységben, a vörösiszap-katasztrófa büntetőpere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varnyú Lilla (2013) Az e-hulladék problémája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vattamány Ilona (2013) A megtévesztő mobil piaci reklámok jogi megítélése a Gazdasági Versenyhivatal döntései alapján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zágon Orsolya (2013) A "génkezelt felelősség" – avagy egyes környezetjogi felelősségi viszonyok a koegzisztencia kapcsán. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Zöld Sarolta Szilvia (2013) A környezetvédelem, mint tulajdonjogi korlát. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 4. 23:57:06 CEST.