Tételek ahol a tanszék "Környezetjogi és Versenyjogi Tanszék" és a mű dátuma 2017

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | H | P | R | S | V
Találatok száma: 13.

B

Balajti Erika (2017) A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás átalakítása és jogszabályi változásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bartal Áron (2017) A FRAND kötelezettségvállalások versenyjogi relevanciája és érvényesíthetősége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berki Eszter (2017) A versenyjogi kártérítések anyagi jogi kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Burján Anna (2017) Sportközvetítési jogok az európai uniós és a magyar versenyjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csontos Boglárka (2017) Az állatvédelem hazai szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csurgai-Horváth Gergely (2017) Mi a fogyasztói jólét alapja - az alacsony ár vagy a választás lehetősége? : a piaci erőfölénnyel való visszaélés megállapításának vizsgálata, különös tekintettel a feltételes kedvezményekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hidasi Bence (2017) A Gazdasági Versenyhivatal döntései a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tekintetében, különös tekintettel az egészségre ható/gyógyhatású készülékek kapcsán (2011-2017. március). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Homoki Hajnalka Judit (2017) A magyarországi, géntechnológiával módosított magasabb rendű szervezetekre vonatkozó jogi szabályozás és annak főbb hiányosságai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pálmány Györgyi (2017) A közbeszerzési kartellezésért járó szankciók és elrettentő hatásuk érvényesülése a jogirodalom álláspontja és a Versenyhatóság bírságkiszabási gyakorlata alapján. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Repcsin Adrienn (2017) A magyarországi vízvédelmi szabályozás áttekintése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Kornélia (2017) Az Olasz Versenyhivatal antitröszt jogsértések elleni fellépése, különös tekintettel a gazdasági erőfölénnyel való visszaélésre és a versenykorlátozó megállapodásokra 2014 és 2016 között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szamosvári Attila (2017) A Magyar Nemzeti Filmalap szabályozása és annak versenyjogi vetületei az állami támogatások rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Váraljai Lilla (2017) Kozmetikai termékek reklámozása a valósághű hirdetés kötelezettségének tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 20:34:31 CEST.