Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2008

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | W | Z
Találatok száma: 37.

A

Albert József (2008) Külföldiek ingatlanszerzése Magyarországon, különös tekintettel a termőföldszerzésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Antal Hajnalka (2008) Közigazgatás és műemlékvédelem, avagy a műemlékvédelmi gondolat megjelenése, intézményesülése és jogi szabályozása - különös tekintettel a gyakorlati megvalósulásra és problémákra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Badó Judit (2008) Az idegenrendészet hatályos szabályozása külföldi kitekintéssel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balázs Zoltán (2008) A Versenyjog érvényesülése a GVH eljárásain keresztül. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berkes Lilla (2008) Fél lábbal a Paradicsomban: Menekültügyi igazgatás európai jogi és nemzetközi jogi kitekintővel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bezerics Anikó (2008) Állatvédelem hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bogdán Brigitta (2008) A kisajátítás és eljárási rendje az aktuális változások tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buzogányné Molnár Erika (2008) Birtokvédelem a közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Dalma Judit (2008) Körjegyzőség – a falvak jövőteremtésének hagyományos eszköze. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Farkasné Szakszon Anikó (2008) Az állami gondoskodás problémái a gyermekvédelemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ferencz Domonkos (2008) A mezőgazdasági vagyonvédelem rendészeti eszközei az agrár-szakigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fetter Ádám (2008) A hegyközségek, kitekintéssel a bor jövedéki szabályozására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gera Anita Lujza (2008) A kormány és az önkormányzatok kapcsolatrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gergev Adrienn (2008) Magyary Zoltán szerepe a magyar közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hannák Judit (2008) Közigazgatási bíráskodás Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Herbert Attila (2008) A rendészeti igazgatásról általában, különös tekintettel a rendőrség történetére, jogi szabályozására, és a lehetséges jövőbeli változások irányaira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kovalcsik Gábor (2008) Az Alkotmánybíróság és a helyi önkormányzatok kapcsolata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Labancz Orsolya (2008) A kapcsolattartási eljárás szabályozása és annak problematikája a Kecskeméti Városi Gyámhivatal gyakorlatának tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lendvai Gábor (2008) Állami, önkormányzati sportigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyar Nóra (2008) A kulturális örökség védelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miháldi Ferenc (2008) A Fegyveres Rendvédelmi Szervek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miskolczi Róbert (2008) A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény előzményei, és a hatályba lépése óta eltel időszak gyakorlati tapasztalatai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Németh Bettina (2008) A többcélú kistérségi társulások szerepe és működésük szabályozása, különös tekintettel a Celldömölki Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Paszternák Zalán (2008) A Vám- és Pénzügyőrség helye és szerepe a magyar és az európai közösségi jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Paulisinecz Éva (2008) A Magyarországra érkező menekültek helyzete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Popovics Eszter (2008) A Kormány és az önkormányzatok kapcsolatrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Rita (2008) A birtokvédelem kialakulása, mai szabályozása és kapcsolódó kérdései a közigazgatási jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pásztor Rózsa (2008) Az építésügyi igazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rimaszombati László (2008) Az elektronikus közigazgatás bemutatása - információs társadalom és az elektronikus közigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rák Rudolfné Dobos Erika (2008) A konzuli képviselet közigazgatási és érdekvédelmi tevékenysége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sajben Henriett (2008) Fogyasztóvédelem Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Schroth Katalin (2008) Birtokvédelem a közigazgatásban és a kisajátítás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sáhó Eszter (2008) A központi államigazgatás szervezete és hatályos szabályozása Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tarr Erika Enikő (2008) Szemünk fénye.. Gyermekvédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Zsuzsanna (2008) Az európai integráció hatása a magyar közigazgatásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wachtler Angéla (2008) Az európai integráció hatása a magyar közigazgatásra, különös tekintettel a kistérségekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zólyomi Anita (2008) A zöld közbeszerzés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 13:44:54 CEST.