Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2009

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 53.

A

Agócs Edit (2009) Az Egyenlő Bánásmód Hatóság helye és szerepe a magyar jogrendszerben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Balogh Boglárka (2009) Adatvédelem, különös tekintettel a közigazgatási hatósági eljárási törvényben foglalt rendelkezésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balogh Emese (2009) A régiós átalakítás folyamata és hatása az állami nyugdíjbiztosítás igazgatási szerveinél. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berta András (2009) Az ügyészi törvényességi felügyelet. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bráz Orsolya (2009) Gyermek- és ifjúságvédelem, gyámügyi igazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bóta Ibolya (2009) A postapiaci liberalizáció hatása a közigazgatásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csillag Adrienn (2009) Az elektronikus közigazgatás szabályozása, különös tekintettel az elektronikus aláírásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czigány Eszter (2009) A dekoncentrált szervek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Deák Imre (2009) Az önkormányzatok vagyongazdálkodása különös tekintettel Budapest VI. ker., Terézváros vagyongazdálkodására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Deák-Varga Katalin (2009) A területrendezés jogi szabályozása, különös tekintettel a Balaton térségére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dráviczki Diána (2009) Az önkormányzatok szociális feladatai Gégény község tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dénes Zoltánné (2009) Salgótarján kistérség hátrányos helyzetű önkormányzatainak szociálpolitikája. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dókus Debóra Vanda (2009) Az államháztartás belső pénzügyi ellenőrzési rendszere jogi szabályozásának fejlődése és a függetlenített belső ellenőrzési rendszer gyakorlati működésének értékelése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fekete Kornélia (2009) A munkaügyi szervezet regionális átalakítása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gulyásné Sáli Henrietta (2009) Kollektív jogok - kisebbségi jogok - közigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Györi Anett (2009) A szociális gondoskodás kialakulása és az önkormányzatok szociális feladatainak intézményesülése Monor városáben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hallgató Veronika Andrea (2009) Az Ingatlan-nyilvántartás időszerű kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Holecz Róbert (2009) A rendészeti igazgatás, különös tekintettel a tűzrendészeti igazgatásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hollósi Zsolt (2009) Hegyközségek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalocsai Marianna (2009) A menekültügyi igazgatás jogi szabályozása és magyarországi gyakorlata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kemenes Patrik (2009) A hallgatói jogok és kötelezettségek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Erika (2009) Az önkormányzatok és a non-profit szervezetek együttműködési lehetőségei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kozma Róbert (2009) A helyi önkormányzatok gazdálkodási rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kóródi Krisztina (2009) A Kormány és a helyi önkormányzat kapcsolatrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kővári Anett (2009) A közigazgatás intézményrendszere, különös tekintettel a közüzemekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Linda (2009) A szőlő és borgazdálkodás múltja, jelene és a jövője a jogi szabályozás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lászka Aliz (2009) A rendőrség és a határőrség integrációja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mezei Rita (2009) A gyámügyi és gyermekvédelmi igazgatás eljárásjogi és gyakorlati kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Eszter (2009) A XXI. század kihívásai a közbeszerzésben, a 2008. évi CVIII.törvény megalkotásának körülményei és részletes szabályai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Szabolcs (2009) Az Alkotmánybíróság és a közigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Éva (2009) A jegyzői hivatás és annak nehézségei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nikovits Tibor (2009) A köztestületek helye és szerepe a közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh András György (2009) A közösségi irányelvek jogharmonizációs gyakorlata a Kormányzati jogalkotásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Petrik Gábor (2009) Bioüzemanyagok a Vám- és Pénzügyőrség hatáskörében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Petrik Helga (2009) Az országgyűlési biztos intézménye, különös tekintettel az adatvédelmi és a jövő nemzedékek biztosaira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pólik Anikó (2009) Nyíregyháza város önkormányzat szociális feladatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pór Nikoletta (2009) A települési önkormányzatok szervezetének bemutatása Téglás város példáján keresztül. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rozgonyi Péter Máté (2009) A kormány és a helyi önkormányzatok kapcsolatrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rátkai Erika (2009) Menekültügy. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sallay Szilvia (2009) A menekültügy és az idegenrendészet szabályozásának fejlődése Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Shultz Julianna (2009) Az állatvédelem jogi lehetőségei az agrárigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Solyomvári Zsuzsanna (2009) A kereskedelmi- és iparkamarák Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Zoltán (2009) Bakonycsernye Község Önkormányzatának szerepe a településfejlesztésben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szente István (2009) A magyar foglalkoztatáspolitika és munkaügyi szakigazgatás alakulása az Európai Foglalkoztatási Stratégia tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Emese (2009) A fogyasztóvédelem magyar intézményrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Veronika (2009) A gyermekjóléti szolgálatok tevékenyésége és annak gyakorlata Beled nagyközségben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Till Vivien (2009) A hegyközségek szervezete és működése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tomory Miklós (2009) Új jogintézmények a közigazgatási hatósági eljárásról szóló törvényben, az elsőfokú hatósági eljárásra vonatkozóan. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Táborszki Ágnes (2009) Az elektronikus közigagatás helyzete Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Tamás (2009) Az igazságügyi igazgatás, különös tekintettel a bírósági igazgatásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vass Viktória (2009) Közjogi és magánjogi anomáliák egy jogeset kapcsán. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Veres Tünde (2009) A Janus arcú családvédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zay Andrea (2009) Az önkormányzatok közoktatási feladatai a Heves megye önkormányzata és a Budapest. Főváros VI. kerület, Terézváros Önkormányzata működésének tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 14:51:03 CEST.