Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2010

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | M | N | P | R | S | T | V | W
Találatok száma: 36.

A

Antalfi Júlia (2010) A közúti közlekedési igazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Balázs András (2010) A kisebbségi önkormányzati rendszer Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bodó Eszter (2010) A termőföld, mint jogintézmény. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borbás Dorottya (2010) Az SPS és Magyarország: Jó-e nekünk az Egységes Agrártámogatási Rendszer? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Burka Éva Anna (2010) A gyermekvédelem intézményrendszerének fejlődése a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a bekerülés okaira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csipak Tamás (2010) A katonai nemzetbiztonsági szolgálatok államigazgatási rendszerbe való integrálódásának folyamata, különös tekintettel a hatályos szabályozásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czitronyi Máté (2010) A katasztrófavédelem és a tűzoltóság. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dene László Dániel (2010) Az önkormányzatok szociális feladatai a Budapest III. Kerület Óbuda-Békásmmegyer Önkormányzatának példáján keresztül. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Engeleiter Éva (2010) Az elektronikus közigazgatás történeti fejlődésének áttekintése és jövőképe. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Földváry Gábor (2010) A nemzetbiztonsági szolgálatok parlamenti ellenőrzésésnek magyar, brit és francia szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gerinczy Veronika (2010) Kulturális örökségvédelem – műemlékvédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gönczi Marietta (2010) Közigazgatási szerződések, különös tekintettel a hatósági szerződésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Horváth Bence (2010) Az emberi jogok rendszere és határai : az emberi méltóság mint az alapvető jogok anyajoga. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Hajnalka (2010) Béke és biztonság szolgálatában : rendőrség és honvédség összevetése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huszta Tibor (2010) A közúti gépjármű-igazgatás Magyarországon, különös tekintettel a járműokmányokra, a hatósági azonosító jelzésekre és a hatósági eljárásra.: a magyar gépjármű igazgatás struktúrájának összevetése a Német Szövetségi Köztársaságban alkalmazott rendszerrel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Illésné Rigó Klára (2010) Egészségügyi igazgatás különös tekintettel az ÁNTSZ működésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Júlia Dóra (2010) A külföldiek termőföldtulajdon-szerzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Ketyó-Kármán Zsuzsanna (2010) Ingatlan-nyilvántartásunk időszerű kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Tünde (2010) Ingatlan-nyilvántartásunk időszerű kérdései : a föld használata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kugler Noémi (2010) A beutazás és tartózkodás idegenrendészeti szabályozása Magyarországon és Svájcban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyar Ádám (2010) A közbeszerzés rövid története és a 2008. évi CVIII. tv. fontosabb rendelkezései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Markó Adrienn (2010) Közigazgatási szervek szerepvállalása a kábítószer-fogyasztás megelőzésében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mihály-Márton Katalin (2010) Szabálysértési jog. A közúti közlekedés rendjének megzavarása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mikó Ágnes Annamária (2010) Az önkormányzatok szociális feladatai, különös tekintettel a fenntartásukban működtetett szociális intézményekre a Heves Megyei Önkormányzat példáján keresztül. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Módra Lilla Mária (2010) A Vám és Pénzügyőrség tevékenységének alakulása, különös tekintettel a nyomozati szakterületre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Attila (2010) A környezetünkért való felelősség érvényre juttatásában való ügyészi közreműködés lehetőségei, különös tekintettel az ügyészi törvényességi felügyeletre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nyíri Miléna (2010) A légiközlekédés szabályozása különös tekintettel a repülés biztonságra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Petró Eszter (2010) A magyar idegenrendészeti szabályok történeti áttekintése és a jelenlegi hatályos szabályozás Schengen tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Romhányi Róbert László (2010) Villamos energia jog. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Andrea (2010) A demokratikus jogrendszer garanciális alappillérei, az ombudsmanok a magyar és a nemzetközi gyakorlatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szűcs Krisztina (2010) Településfejlesztés Nagykovácsiban a környezetvédelem jegyében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tarnóczy Tünde (2010) A Ket. Bevezetése és hatása a közigazgatásban – jogalkalmazói szemmel Mindennapok a körjegyzőségen. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Teleki László (2010) A hazai felsőoktatási igazgatás – kiemelt figyelemmel a hallgatói vagy közigazgatási jogviszonyra – a bolognai célok és a hazai alkotmánybírósági ítélkezési gyakorlat fényében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Szabolcs Ferenc (2010) A statisztikai igazgatás jogi-szervezeti keretei Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vésztőiné Haris Melinda (2010) A közcélú, közhasznú és közérdekű munkavégzés gyakorlata Tokodaltárón. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wéberné Berkes Erika (2010) Gyermekvédelem a közigazgatásban, gyermekek védelme vétele. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:28:27 CEST.