Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2011

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | W | Ü
Találatok száma: 71.

A

Almási Eszter Éva (2011) A kisajátítási jog egyes kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Antal András Balázs (2011) A modern közmenedzsment Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Arnóth Judit (2011) A Kormány közgazgatás átalakító tevékenysége - A területi igazgatás reformja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Benke Nóra (2011) A helyi önkormányzatok törvényességi ellenőrzése - a szabályozás múltja és jelene. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bertalan Fanni (2011) A községi körjegyzőségek helyezte a rendszerváltás után. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bogdán Szlávna (2011) A falugondnokság helye a szociális igazgatásban, a a falugondnokság intézményéről, különös tekintettel a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesületére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bánszegi Bence (2011) Az európai és a magyar menekültügy történelmi háttere és intézményei, kitekintéssel nemzetközi szervezetekre és NGO-kra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárdos Gergely (2011) A közbeszerzési eljárások jogorvoslati rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárány Dávid (2011) A Ket. Alapeljárási szabályainak vizsgálata az építésügyi hatósági eljárásokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobrainé Borbély Anikó (2011) A Független Rendészet Panasztestület. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Domokos Bernadett (2011) A körjegyzőség, mint társulási modell - Iszkaszentgyörgy-Bakonykúti Községek Körjegyzősége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Erdélyi Attila (2011) A gyermeki jogok védelmének eszközei a magyar közigazgatás rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Erdő Andrea Anna (2011) Menekültjogok a gyakorlatban: Szálláshelyek Magyarországon és Németországban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Olívia (2011) Az adatvédelmi biztos tevékenysége, különös tekintettel a pénzmosás megelőzése körében végzett adatgyűjtés ellenőrzésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Farnyik Gábor (2011) A nemzetbiztonsági szolgálatok irányítása és vezetése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fazekas Lilla (2011) A magyar menekültügyi szervezetrendszer története a kezdetektől a menekültügyi eljárás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Greff András (2011) A fővárosi és megyei kormányhivatalok és jogelődeik helyi önkormányzatok felett gyakorolt tövényességi ellenőrzésének múltja és jelene. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Huszti Angéla Dorottya (2011) Az önkormányzatok szociális feladatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Háray Tamás (2011) A Vám- és Pénzügyőrség fejlődéstörténete és karhatalmi jellege. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jónás Krisztina (2011) A vízi közlekedés rendőrhatósági igazgatása és ellenőrzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kerek Csilla Orsolya (2011) Munkanélküliség és közigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kerekes Anna (2011) Műemlékvédelem Magyarországon és az Európai Unió néhány tagállamában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kolodzey Judit (2011) Az Európai Unió foglalkoztatás politikája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kolonusz Éva (2011) Az OPNI bezárása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Borbála (2011) A közigazgatási struktúraváltás a központi közigazgatási szervekben - reformtörekvések és megvalósulásuk 2006 és 2010 között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács István (2011) Az Európai Unió közigazgatása és a tagállamok közigazgatásának összefüggései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kuti Dániel (2011) A magyar polgári titkosszolgálatok jogi szabályozásának kialakulása, ellenőrzésük és felügyeletük a változás lehetséges irányai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kállay Gyula Márton (2011) A stratégiai irányítás és koordiánió szervezeti feltételei az új magyar Kormányban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kékesi Erika (2011) Százhalombatta: A települési öngondoskodás iskolapéldája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Leskovics Anett (2011) Az ingatlan-nyilvántartás időszerű kérdései, a válság hatása az ingatlanpiacra, valamint a külföldiek ingatlanszerzésének helyzete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lindmayer-Verebes Éva (2011) A csendőrség történeti bemutatása, magyar és európai modellek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lánczy Hajnalka (2011) Érd Megyei jogú város Önkormányzatának hatáskörébe tartozó adók sajátosságai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lévai-Nagy Karolina Mária (2011) A fogyasztóvédelem szervezeti felépítése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Madocsai Márton (2011) A magyar területi közigazgatás fejlődése és átalakulása - A kormányhivatalok létrejötte. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Michna Gabriella Mária (2011) A kormány és a helyi önkormányzatok kapcsolatrendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mikes Eszter (2011) A közigazgatás külső kontrollja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Tamás (2011) A Vám- és Pénzügyőrség múltja, jelen és jövője - perspektívák az APEH és a Vám- és Pénzügyőrség integrációja után. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mága Anita (2011) Feladatmegosztás s Kormány és az önkormányzatok között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Móricz Anita (2011) Ingatlan-nyilvántartás az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Lilla (2011) Az agrárigazgatás szervezetrendszere - A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Nikolett (2011) Önkormányzatok szociális feladatai - munkából vagy segélyből élni. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Roland (2011) A közigazgatási működésének informatikai megalapozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Mária (2011) A gyermekvédelem és gyámügyi igazgatás rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orosz Edit (2011) Egészségügyi közszolgáltatás. Az alapellátás. A háziorvos helye a közigazgatás rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Palkó Boglárka Fanni (2011) Az Európai Uniós csatlakozás hatása az idegenrendészetre és a visszatérési irányelv által bevezetett változások. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pifka Zsuzsanna (2011) A jegyző előtti birtokvédelmi eljárás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pozsonyi Károly (2011) A szociális igazgatás aktuális kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Princzkel Jozef (2011) Közigazgatási nyilvántartások az adatvédelem tükrében, különös tekintettel a személyi adat- és lakcímnyilvántartásra, bűnügyi nyilvántartásra, és az ingatlan-nyilvántartásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pulay Ádám István (2011) E-közigazgatás: Elektronikus ügyintézés a központi közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pölös Csaba (2011) Menekültügy. Az afrikai államok, Európai Unió, Magyar Köztársaság vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Samu Andrea (2011) Az ingatlan-nyilvántartás múltja és jövője. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somlai Brigitta (2011) A családsegítő és gyermekjóléti szolgálatok működésének áttekintése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Suhajda Csilla Judit (2011) Az egészségügyi szakigzagatás jelen helyzete Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Viktória (2011) Népességnyilvántartás és lakcímnyilvántartáshoz kapcsolódó eljárások a gyáli körzetközponti Okmányirodában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szekeres Judit (2011) A helyi önkormányzatok tövényességi ellenőrzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szür-Schiller Ágnes (2011) Az Oroszlányi többcélú kistérségi társulás településfejlesztési tevékenységének bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szűcs Marianna (2011) Az állami támogatások rendszere különös tekintetel a mezőgazdasági kis- és középvállalkozások számára igénybe vehető hitelkonstrukciókra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Teleki László (2011) A hazai felsőoktatási igazgatás a bolognai célok és az Alkotmánybíróság ítélkezési gyakorlatának fényében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tomayer Tamás (2011) A közigazgatási határozatok bírósági felülvizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tyukodi Matilada (2011) A Budapesti Ügyvédi Kamara létszámalakulása 1875-2011. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Anna (2011) A katasztrófa elhárítás igazgatási kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Zsófia (2011) A közszereplők személyiségi jogának védelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóvölgyi Anita Ditta (2011) A kistermelők élelmiszer-előállítási lehetőségei, különös tekintettel az új kistermelői rendeletre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vajtai Adrienn (2011) A magyar és a svéd egészségügyi ellátórendszer összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Varga Adrienn (2011) Az ingatlan-nyilvántartás jogorvoslati rendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Varga Renáta (2011) Az ügyészség alkotmányos helyzetének változása, valamint büntetőjogon kívüli feladatai - különös tekintettel a magánjogi tevékenységre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vincze Nóra (2011) A felvidéki magyarság anyanyelvi oktatásához való hozzáférése az alap és középiskolai szinteken. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Végh-Juhász Boglárka (2011) A közterületek jogi megítélésének kettősége, figyelemmel az alkotmánybíróság és a legfelsőbb bírósági döntésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Végvári Tamás (2011) Az egészségügyi igazgatás ellátás-szervezési és finanszírozási rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Weisz Gábor Miklós (2011) A kormány jogállása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ü

Üregi Bettina (2011) Hazai és nemzetközi összefogás a katasztrófavédelem változó kihívásainak megoldása érdekében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 01:25:44 CEST.