Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Ó
Találatok száma: 94.

A

Ambrus Réka (2014) Állami vagyonkezelés Magyarországon 1990-től napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Arányi Katalin Tímea (2014) Közoktatás finanszírozásának változása Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Balázs Ildikó (2014) Az önkormányzati rendeletek bírósági kontrolljának megváltozott rendszere - szabadság a rendben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Baracskai Bernadett Fruzsina (2014) A magyar idegenrendészetről és a migrácó aktuialitásairól a XXI. században. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Baranyi Anett (2014) Infrastrukturális egészségügyi fejlesztések az Új Széchenyi Terv és a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bartha Fatime Eleonóra (2014) Az önkormányzatok szervezetében és működésében bekövetkezett változások az 1990-es évektől napjainkig Nábrád Község Önkormányzata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Baté Zsuzsanna (2014) Társadalmi részvétel a jogalkotásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beraczkai Dávid (2014) A járási rendszer védelmi vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boér Imre Hunor (2014) Kisebbségi jogok Magyarországon és az Európai Unióban A határon túl élő magyarság és székely autonómia. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Brezovszki Andrea (2014) Regionális politika negyed évszázada Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bűkős Attila (2014) Eljárási illeték a közigazgatásban, különös tekintettel a gyakorlatra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Cserepka Dániel Gergő (2014) Adatvédelem a közigazgatásban és a XXI.században. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csertáné Réfi Teréz (2014) A közigazgatási biztos és ügyészi kontrollja itthon és néhány szomszédos államban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czene Tamás (2014) Önkormányzati rendészet. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dascal-Kaszoni Anett (2014) Menekültügy Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Eged Réka (2014) Integrálni,vagy nem integrálni? Az állampolgárság-, nyelv-, oktatás-, munkavállalás összefüggései a németországi törökök esetében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Egry Bertalan (2014) Gyermekvédelmi igazgatás és a gyermekvédelem helyzete Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fally Krisztina Helga (2014) A mondern Izrael állam alkormányos berendezkedése,közigazgatási rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fazekasné Tilki Rita (2014) A helyi önkormányzatok rendeletei a kúriai normakontroll fényében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Filó-Szentes Kinga (2014) A községi önkormányzat jegyzőjének jogállása a jogállásból fakadó dilemmák. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gyenese Adrienn Krisztina (2014) Az Európai Közigazgatási Tér és Az Európa 2020 stratégia. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyurkó Csilla (2014) A kohéziós politika és az uiniós fejlesztési támogatásokat fogadó haza intézményrendszerek kapcsolata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Győriványi Réka (2014) Nemzetiségek az országgyűlési jogalkotásban a rendszerváltást követően. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál Lívia Anna (2014) A fiatalokat érintő drogkérés és prevenció bemutatása: Hazai és nemzeközi trendek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Géber Anett (2014) Az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárs menete az Európai Unió nyugdíjelbírálásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gönczi Marietta (2014) Az ügyészi tevékenység szabályozásának normatív keretei a közérdekvédelmi szakterületen. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hagymási Gábor (2014) Az információ szabadsága, biztonsága és felhasználása a gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hevér Nóra (2014) A mikro- , kis- és középvállalkozások támogatásának lehetőségei a közbeszerzési eljárásokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Holló Mária (2014) Gyermekvédelem a gyermekjóléti alapellátás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth-Hagara Marianna (2014) A nemzetiségek helyzete,és szabályozása Magyarországon és az Európai Unióban a 21.században. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hám Boglárka Barbara (2014) A pénzügyi fogyasztóvédelem közigazgatási hatósági rendszere és annak változásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hörömpöli Zsófia (2014) A törvénysségi felügyelet rendszerváltástól napjainkig és az aktuális szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ifi Alojzia Lilla (2014) A szociális igazgatásról,különös tekintettel a helyi önkormányzatok feladataira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakubecz Viktória (2014) Ez nem neked való ! Gyermekvédelem a képernyőn. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Juhász Melinda (2014) A választási eljárásról szóló törvény kritikája a kodifikátor szemszögéből. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Józsa Eszter (2014) Menekültügy alapjai és szabályozása az Európai Unióban, különös tekintettel a kísérő nélküli kiskorú menekültekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Karsai Adrienn (2014) A kormányzati üveggömb: fejlesztés, tervezés, stratégia alkotás, kormányzati menedzsment. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Katona Ágnes (2014) Európai Unió beruházások a fővárosi önkormányzatoknál. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kelemen Tünde (2014) A sport igazgatásának, intézményrendszerének beható vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kisné Czétényi Anikó (2014) Örökbefogadás a gyermekvédelem tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Bálint László (2014) Gondolatok az új Szabálysértési törvényről. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Szabolcs (2014) A csendőrség múltja,jelene,jövője. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Komár Gergő (2014) A közigazgatás átalakítása 2010 és 2013 között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kopácsi Henrietta (2014) Az önkormányzatok rendszerében bekövetkezett változások főként a társulásokat tekintve. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kormos Mária (2014) A szakképzési megállapodás,avagy egy jogalkotási példa a közigazgatási szerződések köréből. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács-Simon Viktória (2014) Az Európai integráció és a magyar közigazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kuli Dániel (2014) A magyar és nemzetközi menekültügyi szabályozás a bíródági döntések tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kádas Flóra (2014) Az Európa Tanács kisebbségvédelmi mechanizmusa. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Léránt Krisztián (2014) A jogi felelősség típusai a közjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Makai Andrea (2014) Az önkormányzati jogalkotás elméleti és gyakorlati problémái-különös tekintettel a szociális és gyermekvédelmi témájú rendeletekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Malmosi Niké (2014) Budapest mint kulturális turisztikai úti cél fenntarthatósága,szerepe az európai turizmusban - megújulási lehetőségek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Merényi Mihály (2014) A magyar és az izraeli közigazgatás különbségei, különös tekintettel egyes szervekben felfedezhető eltérésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Metz Annamária (2014) Közszereplő személyének jogi védelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Méhes Bettina (2014) A közbeszerzésekben rejlő lehetőségek az elektronikus közbeszerzés elterjedésével. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Réka (2014) A rendészet és közgazgatás kapcsolata,hazai és nemzetközi vonatkozásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nasiruddin Sarah (2014) Kettős ( vagy többes) állampolgárság: különös tekintettel az egyszerűsített honosítási eljárásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Náczán János (2014) Az ügyvédek tanúkénti meghallgatásának kodifikációs kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Petra Éva (2014) A megújult katasztrófavédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Ráhel Petra (2014) A fogyasztó jogainak védelme, érvényesülésének garanciái a közigazgatási szervek eszközrendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Okvátovity Dóra (2014) Közszolgálati személyzeti politika reformja a Magyary Program tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pethő Brigitta (2014) Sportigazgatás Magyarországon: A magyar sportigazgatás szervezeti struktúrájának változásai a jogszabályi háttér módosításai kapcsán. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér Mónika Zsuzsanna (2014) Az önkormányzatok szervezetében és működésében bekövetkezett változások az utóbbi 10 évben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Prunariu Andrea (2014) Energiaigazgatás különös tekintettel a megújuló alapú energiatermelő erőművek enegedélyezési eljárására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Dávid (2014) A hazai e-közigazgatás bemutatáa,európai uniós kitekintéssel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pátkai Nándor (2014) "Vár állott,most kőhalom"...? Avagy a műemlékvédelmi igazgatás története és jelene Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rafajlovics Marianna (2014) A közigazgatás 2011-ben és 2012-ben bevezetett,új intézményeinek bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Réthy Eszter (2014) A helyi önkormányzatok gazdálkodása és a közbeszerzés kapcsolata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sarkadi Dóra (2014) A fizetési meghagyásos eljárás a Fővárosi Önkormányzat gyakorlatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Seres Dorottya (2014) Menekültügyi igazgatás Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sipeki Flóra (2014) A magyar sportigazgatás kialakulása, valamint a sportigazgatás rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sipos Edina (2014) Az atomenergia alkalmazása és szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Surányi László (2014) Az Európai Unió álatl támogatott beruházások a Fővárosi Önkormányzatnál. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Ádám (2014) Az állam és a sport viszonya,sportigazgatás Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szappanos Renáta (2014) Argentína közigazgatási rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szente Kata (2014) Nemzetközi kapcsolatok a magyar nyugdíjbiztosítás rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sátor Diána (2014) A fogyasztóvédelemről,különös tekintettel a versenyhatósági eljárására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tanai Brigitta (2014) A méhészkedés jogi szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tokodi Panna (2014) Magyarország kritikus infrastuktúra védelme szabályozásának bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tripsigalc Mirtill Patrícia (2014) A magyar menekültügyi igazgatás a nemzeközi egyezmények és az uniós jogszabályok tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tyukodi Matilda (2014) A területi közigazgatás átszervezése Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Anikó (2014) A fogyasztói jogok érvényesítése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Bernadett (2014) Gyermeki jogok az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Titanilla (2014) A nemzetbiztonsági szabályozást érintő lényeges kodifikációs lépések, különös tekintettel a nemzetbiztonsági ellenőrzésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Török László (2014) A köztestületekről,különös tekintettel a hegyközségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

Ungi Szilvia (2014) A helyi önkormányzatok kialakulása,feladat-és hatáskör, gazdálkodása, valamint pályázatok az Európai Unió társfinanszírozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vajnági Vivien (2014) A magyar állampolgársági jog, különös tekintettel az állampolgársági törvényekre és az egyszerüsített honosítási eljárásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Varga Ádám Zsolt (2014) A közigazgatási jogi szankciórendszer elméleti és gyakorlati vonulatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vida Krisztina (2014) A rendőrök szerepe és a rendvédelem fejlődése a jelen korban. Bűnvadászat az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vilcsek Virág (2014) Rendészeti igazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Virágh Barbara (2014) Kisebbség,autonómia: Roma autonómia,mint lehetőség egy társadalmon belüli feszültésg megoldására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vitályos Anita (2014) Az Európa 2020, mint a Lisszaboni Stratégia újragondolása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vojnár Zsófia (2014) A területfejlesztés és szervrendszere Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vásáreczki Balázs (2014) A határon átnyúló területi együttműködések Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ó

Ónodi Anna (2014) A közszolgálati életpálya-modell. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 17:59:35 CEST.