Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2016

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | P | S | T | V | Z
Találatok száma: 86.

A

Abu-Kamar Diána (2016) Kiszolgáltatott csoportok védelme a fogyasztóvédelemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Babán Zsófia (2016) A határrendészet aktuális kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bebesi Nóra (2016) Nemzeti Adó-és Vámhivatal iratkezelése, különös tekintettel a személyes adatvédelemre és a titkos ügyiratkezelés szabályaira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bedő Beatrix (2016) A jegyzői hivatás sokszínűsége, és összetettsége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beszteri Orsolya (2016) Új irányok a felsőoktatás igazgatásában - A kancellári rendszer bevezetése és annak problematikái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bodor Tímea (2016) Építésügy és közigazgatás különös tekintettel a településrendezési és építésrendészeti tevékenység közigazgatási szabályozására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borókai Bence (2016) Kibervédelem. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bálint Dóra (2016) Ajka város önkormányzatának szervezeti felépítése és működése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárdos Bálint (2016) Az ombudsman, mint a közigazgatás kontrollja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Békési Csilla Adrienn (2016) A honvédelmi igazgatás története és a Magyar Honvédség jelenlegi helyzete Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czinki Tibor Péter (2016) A kormányablakok megvalósítása és fejlesztése Pest megyében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dakó Nikolett (2016) Gyöngyös város képviselő-testületének jogi szabályozása és működése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Darányi Réka (2016) E-közigazgatás, az elektronikus kapcsolattartás és ügyintézés érvényesülése a közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Deák Edit (2016) A közigazgatás szankcórendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dudás Adrienn (2016) Stratégiai dokumentumok és jogszabályalkotás, avagy tervezhető a magyar fejlesztéspolitika? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Endre Dávid Bence (2016) Az "egyfordulós" és a "kétfordulós" választási rendszer komparatív elemzése a rendszerváltás utáni Magyarország választási rendszereinek módosításai valamint ezek hatása a mindenkori országgyűlési választásokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas-Iványi Kinga (2016) Vízgazdálkodás és a hozzá kapcsolódó területi viszonyok hazai és nemzetközi szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fazekas Ádám (2016) A paraadminisztratív szervek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fazekasné Tanay Bernadett (2016) Adatvédelem, adatszolgáltatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Flórián Ádám (2016) A bűnügyi statisztika objektivitása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gabelics Adrienn (2016) Szeptember 11. után Európában. Az Európai Unió jogi eszközei, intézkedései a terrorizmus ellen. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gajdos Attila (2016) A gyámügy és gyermekvédelem intézményrendszere Magyarországon, különös tekintettel az örökbefogadásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gazdik Mária (2016) A bürokratikus szervezet lehetséges stratégiái a Főpolgármesteri Hivatal példája alapján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyöngyösi Kata Klára (2016) Területi autonóm törekvések az európai integráció korában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Győrfi Diána (2016) Jogsegély a közigazgatásban : behajtási jogsegély a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-Magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságán 2010 és 2015 között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Görög Demeter (2016) Szövegminőség az ART.-ban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Halmainé Takács Rita (2016) Integritás és szabályozási környezet, különös tekintettel a Fejér Megyei Kormányhivatalra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hangácsi Ádám (2016) A határok szerepe, a Honvédség határvédelmi feladatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hegedűs Flóra (2016) A közfoglalkoztatás megvalósítása Magyarországon a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Éva Szilvia (2016) A közigazgatás szerepe a magyar sportéletben - a budapesti olimpiarendezés sajátosságait vizsgálva. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kapuszta Ivett (2016) A személyes adatok védelme és az információ szabadság problematikája a kormányhivatalok adatvédelmi rendszerében, szabályozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kenessei Zsolt (2016) A Magyar Honvédség Önkéntes Tartalékos Rendszer kiépítése, feladatai és fejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Király Henrietta Dóra (2016) Ásvány- és gyógyvizek védelmének Európai Uniós és hazai szabályozásának módja, jellemzői, és a végrehajtás közigazgatási rendszerei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Király-Nagy Norbert (2016) A területi közigazgatás átalakítása 2010-től napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Kálmán Mihály (2016) Osztozkodj okosan! : az önkormányzatok és a járások közötti hatáskör-átrendeződés a Magyary-program tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kocsák Daniella Mária (2016) A közbeszerzési eljárás átláthatósága. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kolmer Bence (2016) A terrorizmus kérdései - Az Iszlám Állam térnyerése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kottlár Dóra (2016) A magyar gyermekvédelmi intézmény- és eszközrendszer és annak működése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kotán Gergely (2016) Alkotmányos és igazgatási kérdések egy konkrét jogeset kapcsán : egy közigazgatási határozat és kálváriája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulcsár Fanni Kata (2016) Az elektronikus anyakönyvi nyilvántartás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kántor Szilvia (2016) A gyorsított szabálysértési eljárás helye a jogrendszerben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőműves Zsófia Dóra (2016) Pásztó város önkormányzatának fejlesztési tervei és finanszírozási lehetőségei az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lajtos Eszter (2016) A kistelepülések működése és a feladatellátás jogi szabályozása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Leidinger Kitti (2016) Az önkéntes tűzoltóságok helye és szerepe a közigazgatásban a mentő tűzvédelem perspektívájából. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Liktor Dénesné (2016) A nemzetiségi önkormányzat működése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

László Gergő (2016) A kormányhivatalok szervezetfejlődése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyariné Varga Zsanett (2016) Budapest, mint kulturális turisztikai úti cél szerepe az európai turizmusban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Makráné Nagy Judit (2016) Reformok a magyar közigazgatásban - különös tekintettel a Magyary Programra és az azt követő közigazgatási stratégiára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miller Alexandra (2016) A cigány-magyar együttélés problémái és az integrációs törekvések sikertelensége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Dalma (2016) A papírmentes közigazgatás vívmányai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Máté Dániel (2016) A kisajátítás jogintézménye. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mónus Gréta (2016) Fogyasztóvédelem és ellenőrzési területei - különös tekintettel a kiemelt ellenőrzésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Gusztáv (2016) Magyarországi bírósági igazgatási és szervezeti reformok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Gábor (2016) A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Vám-és Pénzügyőri ágának aktuális kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Lajos (2016) A magyar területi államigazgatás és önkormányzati igazgatás átalakulása 2010-től. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Tamás (2016) Közbiztonság, magánbiztonság, személyvédelem. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papucsek Péter (2016) Magyarország szerepvállalása az ENSZ és az Európai Unió tevékenységében, a békefenntartás, katasztrófavédelem és a határigazítás viszonylatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Paulinszky Ágnes (2016) A magyar területi államigazgatás átalakítása ( A területi államigazgatás átalakítása 2010-től napjainkig). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Polgár Csaba Tibor (2016) A rendészeti igazgatás rendszere Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Szabolcs (2016) A magyar közigazgatás új (2010-2016) intézményeinek bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pécsi Kornél (2016) A rendvédelmi életpályamodell kidolgozása és kodifikációja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Schneider Emese (2016) A közigazgatás szerepe a bűncselekmények áldozatainak segítésében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simon Dorina (2016) Alapjogvédelem a rendőri intézkedések vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simó Mónika (2016) Gyermekvédelem és az ahhoz kapcsolódó hatósági intézkedések. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somogyi Ádám Zalán (2016) Jelenkorunk menekültügyi igazgatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Dalma (2016) Az informácós társadalom kényszere: Az e-Közigazgatás, valamint annak gyenge pontjai és előnyei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Kitti (2016) Rendészet és rendvédelem a XX-XXI. század fordulóján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Péter (2016) Közigazgatási büntetőjog, különös tekintettel a kihágási és szabálysértési jogra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Renáta (2016) A külügyi igazgatás egyes speciális kérdései, sajátosságai - elemzés és értékelés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Virág Bernadett (2016) Az ügyfelet megillető jogok és kötelezettségek a közigazgatási hatósági eljárásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Zsófia Anikó (2016) Biometria az adatvédelem tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szalai Dóra (2016) Az illetékjog szabályozása és intézményrendszere a magyar közigazgatás rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szatmári Edit Andrea (2016) A tanulói fegyelmi eljárások szabályai kodifikációs szempontok és életszerű helyzetek tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szekeres Ágnes (2016) Jogalkotás a Magyar Honvédségnél. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szentgyörgyi Dóra (2016) Menekültügy és migráció korunkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szmolicza Ákosné Szabados Mónika (2016) A közszolgálati életpálya fejlődésének története a mindenkori kormányzati közszolgálati személyzeti stratégia tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szupera Péter (2016) A közigazgatási bíráskodás sarokkövei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Turótzy Timea (2016) A szabálysértés, mint jogterület valamint a garázdaság ismérvei a XXI. századi Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth András (2016) Az európai menekültügyi szabályrendszer érvényesülése a magyar jogrendben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Beatrix (2016) A rendőrség kényszerítő eszközei A közvélemény és a média hatása a kényszerítő eszközök használatára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Túri Dóra (2016) A szabálysértési jog története, különös tekintettel a közlekedési szabálysértésekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Patrik Balázs (2016) Terrorizmus elleni küzdelem rendvédelmi szempontból. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Varga Tamás (2016) Adóigazgatási rendszerek bemutatása: Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Svédország adóigazgatása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vass István (2016) A területi önkormányzás és a kisebbségi jogok érvényesítésének lehetőségei Dél-Szlovákia régióban a többszintű kormányzás elvének alkalmazása révén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vincze Boglárka (2016) Gyermekvédelem Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zolyomi Erhard (2016) Önálló szabályozó szervek a magyar közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 17:21:20 CEST.