Tételek ahol a tanszék "Közigazgatási Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2017

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z
Találatok száma: 65.

A

Ag-Ibrahim Fatime (2017) A járások kialakulása és a modern kori járás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bajári Beatrix (2017) A gyermekvédelmi jog kialakulása és hatályos szabályozása Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bakó Gábor (2017) A Vám- és Pénzügyőrség és az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal összevonása, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bemutatása, az integráció konklúziói. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Becsei Gabriella Dóra (2017) A gyermekvédelmi jelzőrendszer működése, különös tekintettel a gyermekvédelem első védvonalára: a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ, az óvodai intézmények szerepe. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bodoni Petra Csilla (2017) A mezőgazdaságban előforduló rendkívüli helyzetek kezelésének sajátos szabályozási rendje. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bogdán Sándor (2017) A nemzetiségek jogfejlődése (a nemzetiségi törvények, az önkormányzatok és a választójog tekintetében). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Budai Mónika (2017) A jegyzői szerepkör változása az 1990-es évektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buzássy L. Máté (2017) Diszpozitivitás, mint a közigazgatás gondoskodása : Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonosi joggyakorlásával összefüggő közgyűlési döntéseinek vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csaliné Nagy Angéla (2017) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrzési tevékenysége a pénzmosás elleni törvény tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Cseh Réka (2017) A helyi önkormányzatokról és egy kisváros kálváriájáról. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csehi Angéla (2017) A műemlékvédelmi jog és igazgatás bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Cseri Anett (2017) A terrorizmus elleni óvintézkedések az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csőre Cintia (2017) A gyermekelhelyezés eljárásainak folyamatai a magyar jogrendszerben , és az arra hatással lévő nemzetközi egyezmények. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dora Evelin (2017) Bíróságok szervezete és igazgatása különös tekintettel a közigazgatási és munkaügyi bíróságokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Draxler Anikó (2017) Az árubemutatóval egybekötött termékértékesítés vizsgálata a fogyasztóvédelem rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Erdélyi Gerda (2017) A helyi önkormányzati szervezetrendszer bemutatása - Egy kis- és egy nagytelepülési önkormányzat összehasonlításával. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fischer Tamás (2017) A területi és helyi államigazgatás vívmányai 2011-től napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Furuglás Mónika (2017) Közigazgatási bírság kiszabása és bírósági felülvizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fülöp Tímea (2017) A nemzetbiztonsági ellenőrzés jogi szabályozása napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Greczuláné Turza Csilla (2017) A légi utasok kártalanítása, különös tekintettel a magyarországi kijelölt fogyasztóvédelmi hatóságok eljárására. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Grimplinyi Katalin (2017) A sorban állás hóhéra - az elektronikus közigazgatás Magyarországon, középpontban az elektronikus ügyintézéssel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Herczeg Zsanett (2017) A közigazgatási és szabálysértési szankciórendszer bemutatása a hivatásos katasztrófavédelmi szervek tűzvédelmi szankcionálási joggyakorlata alapján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huber Zita (2017) Településrendezési szerződés mint településrendezési eszköz? MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Iván Dániel (2017) Budapest főváros jogállása, különös tekintettel a feladat- és hatáskörök alakulására ( 1990-2016 ). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakoda Balázs (2017) Jogorvoslati eljárás szemléltetése a közbeszerzésben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Juhász Renáta (2017) A Nemzeti Adó-és Vámhivatal végrehajtási eljárásnak bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Jusztin László (2017) A Magyar Királyi Csendőrség tevékenysége, megítélése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kocsi Bence (2017) Jogorvoslat és döntés-felülvizsgálat az adóigazgatási eljárásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kossa Gábor (2017) A mélyszegénység szociális ellátása a simontornyai önkormányzatnál. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Anita (2017) A nemzetiségek közigazgatása : a választójog fejlődése a nemzetiségek tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Kámea Vivien (2017) A magánnyomozás szabályozása Magyarországon és külföldön. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kun Nikolett (2017) A nemzetbiztonsági szolgálatokról általában. A magyar, a német, az osztrák és a svájci nemzetbiztonsági szolgálatok összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kállai Máté (2017) Fluktuáció okai és veszélye a Rendőrségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Laczkó Anna (2017) Különleges közszolgálati jogviszonyban állók fegyelmi felelőssége a Magyar Honvédség állományában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Landesz András (2017) A rendszerváltás előzményei,a rendszeváltáskor alakult pártok és a müködésükben bekövetkezett változások összehasonlítása a parlamenti választások tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Liszka Bettina Bianka (2017) Járások szerepe régen és napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyar Marietta (2017) A kormányablakok múltja és jelene a magyar közigazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Makranczi Nikolett (2017) A nyírbátori gyermekvédelmi rendszer működése 2016-ban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miklós Dániel Péter (2017) A Véda hatása a közlekedés biztonságára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Alexandra (2017) Bizonyítás a közigazgatási hatósági eljárásjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Annamária (2017) Gyál város településfejlesztési tevékenységének bemutatása, várossá válásától napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Borbála (2017) A közérdekvédelmi ügyészség gyermekvédelmi feladatai ,annak jogszabályi környezete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Novák Brigitta (2017) A magyar közigazgatás fejlődése középpontban a kormányablakok kialakításával. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Oláh Kitti Emília (2017) Köztestületek szerepe a magyar pénzügy ágazatában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Imre (2017) A területi államigazgatás változásainak kritikai vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pardy Balázs (2017) A közigazgatás reakciói a diszruptív technológiákra, különös tekintettel a 3D nyomtatás egyes kérdéseire. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pádár Blanka (2017) Magyarország intézményeinek szerepvállalása a terrorizmus elleni küzdelemben, Európai Uniós keretek között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Páncsics Ildikó (2017) Közterületi tevékenységek szabályozása Budapesten. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rieder Kitti (2017) A testvérvárosi kapcsolatok jogi szabályozása és gyakorlata, különös tekintettel Ajka városára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Selnicean László (2017) A kevesebb néha több : a kodifikáció és a dereguláció. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sipos Emese (2017) Kisebbségvédelem a székely autonómia tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Suha Gergő László (2017) Adatvédelem az egészségügyben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Adrienn (2017) A közigazgatás rendszerének átalakítása különös tekintettel a védelmi igazgatásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Barbara Ildikó (2017) Egészségügyi intézmények centralizációja és centrelizált működtetése Magyarországon, 2012-től napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Evelin (2017) A magyar gyermekvédelmi rendszer napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szucsik Gabriella (2017) Szabványosítás és rendszeresítés a rendészeti igazgatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Széles Ágnes (2017) A magyar közigazgatás egyedülálló újítása: a kormányablak rendszer kialakítása, egyablakos ügyintézés a gyakorlatban - fókuszban a főváros. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szűcs Gábor (2017) Elkülőnített nyilvántartások kapcsolódása nemzeti és uniós szinten. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Timár Balázs (2017) Katasztrófavédelem és katasztrófavédelmi igazgatás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tratnyek Mónika (2017) Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok az e-kereskedelemben és a fogyasztók jogvédelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

Uszkay Zsanett (2017) A szabálysértési eljárási jog, valamint a szabálysértési hatóság eljárása becsületsértési ügyekben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Zsófia (2017) Az ügyészség és a nyomozás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vraukó Lili Anna (2017) Az ellenőrzési és jogorvoslati eljárások a közbeszerzési jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vörös Martin (2017) Magyarország határrendészete és az integrált határbiztonsági rendszer az EU-ban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zömbik Zsuzsanna (2017) Állami és önkormányzati feladatellátás a gyermekvédelemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 17:46:23 CEST.