Tételek ahol a tanszék "Kereskedelmi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2000

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | H | I | K | L | M | P | R | S | T | V
Találatok száma: 33.

A

Arató Franciska (2000) A magyar reklámjog kialakulása az Európai Uniós szabályozás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Burger Ildikó (2000) A Konszernjog kialakulása és jellemzői a hazai szabályozás tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Burján Richárd (2000) Tőzsdei ügyletek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dani Beáta (2000) A gazdasági társaságok jogutódlással történő megszűnése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Deme Nóra (2000) A konszernjog szabályozása Magyarországon és az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fedák Eszter (2000) A lízing. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Für István (2000) Cégbejegyzés, cégnyilvántartás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gecser Szilvia (2000) A fogyasztók védelme a megtévesztő reklámokkal, reklámtilalmakkal szemben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Haraszti Lajos (2000) Tőke nélküli beruházás? A lízing. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hegedűs Márta Boróka (2000) A franchise vállalkozási forma lényege, jogi aspektusai és működése a hazai tapasztalatok tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hidasi Nóra (2000) A vállaltok egyesülésének és felvásárlásának ellenőrzése Magyarországon. A vállalkozások összefonódásának ellenőrzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huszár Péter (2000) Az operatív vezetés jogi helyzete a részvénytársaságban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Imre Adrienn (2000) Közbeszerzési eljárások rendszere, eljárási problémák jelentkezése közbeszerzési eljárások során. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kardos Éva (2000) A részvényes felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koczkás János (2000) A magyar bankrendszer ellenőrzése és szabályozása az ezredfordulón, különös tekintettel a bankfelügyelet jelentőségére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kosik Kristóf (2000) A vezető tisztségviselők és a tagok felelőssége a korlátolt felelősségű társaságban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kun Emese (2000) A korlátolt felelősségű társaságok alapítása a rendszerváltozást követően. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőrösi Koppány (2000) Reklámjog és fogysztóvédelem. A reklám jogi szabályozása a gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lenk Zsuzsanna (2000) Reklámkorlátozások és reklámtilalmak. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láng Dóra (2000) Fogyasztóvédelem a reklámjogban - Reklámtilalmak és korlátok -. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mester Katalin (2000) A közbeszerzési eljárások rendszere hazánkban és az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mezey Róbert (2000) Egy atipikus szerződés: a lízing (2000). Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Murányi Márton (2000) A fogyasztóvédelem működése, szervezeti felépítése, valamint a termékfelelősség és szavatosság jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Katalin (2000) Összehasonlító reklám. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Patassy Bence (2000) A fuvarozási és a szállítámonyozási szerződések sajátos felelősségi viszonyai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Ristyák Dóra (2000) Értékpapírok demateralizációja. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Ferenc (2000) A közbeszerzés és a közbeszerzési eljárás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szentes Árpád (2000) A franchise elemzése és bemutatása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sélley Zoltán (2000) Az értékpapírtörvény az Európai Unió jogharmonizációjának tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tomaj Balázs (2000) Elektronikus Ügyletek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Attila (2000) A konszern képződmények és a fúziós folyamatok szabályozása az EU társasági jogában és a magyar társasági törvényben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Bernadett (2000) Internetes fizetési rendszerek jogi kérdései és a digitális aláírás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vutskits Péter (2000) A kft szabályozása a hazai és a külföldi jogban, és a hazai szabályozás problémái. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 18:28:06 CEST.