Tételek ahol a tanszék "Kereskedelmi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2002

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | F | G | H | M | P | S | T | W
Találatok száma: 17.

D

Desics Péter (2002) Vállalatfelvásárlások szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Financsek Zsuzsanna (2002) A nemzetközi trendek hatása a filmekre vonatkozó magyar szerzői jogi szabályozás alakulására. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gríniusz Ádám (2002) A franchise. A franchise szerződés és annak versenyjogi megítélése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hegedüs Magor (2002) A gazdasági társaságok átalakulása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hegedüs Magor (2002) A gazdasági társaságok átalakulása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mosolygó Sára (2002) Az elektronikus kereskedelem jogi szabályozása Európában és Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Musuli Kata Alíz (2002) Forms of business organisation under the law of Great Britain and Hungary. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pócza András (2002) Az elektronikus kereskedelem európai és magyar szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sefer Iván Dávid (2002) Az elektronikus aláírás és az adatvédelem egyes kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somogyi Árpád (2002) Egy közös európai konszernjog perspektívái. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szobonya Gergő (2002) A lízing magánjogi aspektusai. A lízingszerződés. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Eszter (2002) A termékfelelősség. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tarján Zoltán György (2002) Az elektronikus kereskedelem fogyasztóvédelmi aspektusból. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Krisztián József (2002) Hitelezővédelem a magyar társasági jogban - kitekintéssel az Európai Közösség jogára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Török Petra (2002) Az elektronikus kereskedelem és a fogyasztóvédelem aspektusai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Windisch László (2002) A közkereseti és a betéti társaság az osztrák és a magyar jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Windisch László (2002) A közkereseti és a betéti társaság az osztrák és a magyar jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 19:01:52 CEST.