Tételek ahol a tanszék "Kereskedelmi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2008

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | G | H | J | K | M | S | T | V | Z
Találatok száma: 22.

B

Barabás Katalin Annamária (2008) A Franchise bemutatása, különös tekintettel a szerződéskötésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bartus Katalin (2008) A Lámfalussy-modell és annak jogi megvalósítása, hatásai és a kapcsolódó magyar szabályozás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Blaschek Orsolya (2008) A tagok felelősségének változásai a társasági jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobó Zoltán (2008) Lizing mint atipikus szerződés a polgári jog történetében és rendszerében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Egeresi Gabriella (2008) A fogyasztási célú hitelezéstől a fogyasztói kölcsönig. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Goldea Dániel (2008) A magyarországi kis- és középvállalkozások tőkefinanszírozásának jogi kérdései és problémái. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hétházy Csilla (2008) A faktoring ügylet kialakulása, szabályozása, gyakorlati megvalósulása Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jeszenszky Anna (2008) A tagok felelőssége a gazdasági társaságokban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kamocsár László (2008) Hitelezővédelem a társasági jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kelemen István (2008) A gazdasági társaságok megszűnése a kereskedelmi jog és egyéb jogterületek tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Judit (2008) A magánvagyon-kezelés kérdései a hatályos magyar jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mezei András (2008) A faktoring. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Seffer Dániel (2008) A biztosítási szerződés jellemzői az egyedi vagyon- és felelősségbiztosítások területén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somogyi Zsolt (2008) A társasági jog alanyainak polgári jogi felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Gabriella (2008) 1998-as német fuvarjogi reform. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szatmári Csaba (2008) A koncesszió, különös tekintettel a bányászati koncesszióra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szűcs Balázs (2008) A vasúti fuvarozás tárgyában született európai elvek, normák átvétele a magyar jogba. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sári Péter (2008) Szerződések létrejötte elektronikus úton. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tar Ágnes (2008) A nonprofit szektor jogi megítélése, különös tekintettel a szektort jellemző fogalmakra, a közhasznúság, a közérdek, a közcél problémájára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga János (2008) Reklámszabályozás az írott és az elektronikus médiában különös tekintettel a megtévesztő és összehasonlító reklámokra, és a kiskorúak védelmére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Virágh Ajtony János (2008) Az internetes kereskedelmi jog aktuális kérdései, különös tekintettel az online árverések szabályozására köz- és versenyszférában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zsilavecz Veronika (2008) A fogyasztóvédelem magánjogi eszközeinek ismertetése nemzetközi kitekintéssel. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 18:20:17 CEST.