Tételek ahol a tanszék "Kereskedelmi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2009

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | K | L | M | N | P | R | S | T
Találatok száma: 19.

B

Balog Zsolt (2009) Részvénytársaságok szervezete, különös tekintettel az irányításra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bedecs Andrea (2009) A fogyasztókat megillető jogok hibás teljesítés esetén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bálint László (2009) A vezető tisztségviselők felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fiala Gergely (2009) Felelős társaságirányítás az angol és amerikai jogrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Attila (2009) A részvényesek jogai és kötelezettségei a 2006. évi IV. törvény alapján. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kopácsi Orsolya (2009) A termékfelelősség, mint sui generis felelősségi forma a magyar és külföldi jogalkotásban és joggyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Lili (2009) A korlátolt felelősségű társaságra vonatkozó tőkekövetelmény összehasonlító elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láda Zsuzsa (2009) Vállalatfelvásárlási szabályok és védekezési mechanizmusok a közösség és magyar jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Moldovai Márton Álmos (2009) A vezető tisztségviselő felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Zsombor (2009) Elektronikus kereskedelem. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Murányi Ildikó (2009) A végelszámolás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nguyen Tien Long (2009) A befektetővédelem a hatályos vietnámi jog alapján és a vonatkozó magyar szabályozások: BEVA. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pintér Attila (2009) A faktoring magánjogi kérdéseinek vizsgálata a magyar jogban és gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér József Balázs (2009) A cégnyilvántartás nyilvánossága és közhitelessége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Reich Brigitta (2009) A reklámjog szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon, különös tekintettel a gyermek- és fiatalkorú fogyasztók védelmére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szeifert Ildikó (2009) A franchise elméletben és gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Melinda (2009) A helyiségbérlet szabályai, különös tekintettel a helyiségbérlet megszűnésére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Edina (2009) Fokozott felelősségi alakzatok az üzleti szerződések körében, különös tekintettel a fuvarozási, a szállítmányozási és a közraktározási szerződésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tulner Kitti (2009) Vállalatfelvásárlások és összeolvadások, a felvásárlások jogi szabályozása és kihívásai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 19:29:22 CEST.