Tételek ahol a tanszék "Kriminalisztikai szakjogász" és a mű dátuma 2007

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | H | I | K | M | P | S | T | Z | Ö
Találatok száma: 28.

B

Babics Kinga (2007) Az igazságügyi elmeorvos-szakértő szerepe az élet- és testi épség elleni bűncselekmények helyes megítélésében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balla Lajos István (2007) A bírói engedélyhez kötött titkos információgyűjtés és adatszerzés kriminalisztikai és eljárási kérdései a magyar szabályozás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balláné Szentpáli Edit (2007) Az egységes ítélkezés egyes kérdései az élet elleni bűncselekmények körében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Budai Vince (2007) Az ítélkezés és a kábítószerek mennyisége közötti kapcsolat összehasonlítása az EU tagállamok és Magyarország gyakorlata között. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csermák János (2007) A beszámíthatóság, mint a büntetőjog azon központi fogalma, amelynek megállapításához, pontosabban véleményezéséhez igazságügyi pszichiáter szakértők jogosultak és szükségesek. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dalanics Ivett (2007) Mérlegelést igénylő fogalmak értelmezése a közlekedésben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Födő István (2007) Az automatikus ujjnyomat azonosító rendszer alkalmazása a daktiloszkópiai munkában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Heigl-Kis Dóra (2007) Szexuális devianciák. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Richárd (2007) A családon belüli erőszak pszichológiai vonatkozásai és megjelenési formái büntetőügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ibolya Tibor (2007) Kihallgatási taktika a nyomozásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kahler Ilona (2007) A vezetési képességet károsan befolyásoló állapot jogi és szakértői megítélése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kardos Dóra (2007) A kábítószerrel visszaélés, mint komplex társadalmi probléma/ Átfogó ismeretek a szakértői kérdések és a toxikológiai intézet vizsgálati eredményeinek összefoglalásával. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Gábor Máté (2007) Az emberölés minősített esetei a bírói gyakorlat tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koch Piroska (2007) A daktiloszkópia helye a modern kriminalisztikában, illetve szerepe, jelentősége a bizonyításban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Komóczi-Kiss Angelika (2007) Az igazságügyi elmeorvos-szakértő szerepe az élet- és tesit épség elleni bűncselekmények helyes megítélésében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kreitz Zsuzsanna (2007) A krimináltechnikai szakértői rendszer fejlődéstörténete. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Madarász Péter (2007) Az alkoholos befolyásoltság jogi és szakértői megítélése közlekedési bűnügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Morár Szilvia (2007) Az újszülött megölése a szakértői és a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Palotainé Sármai Andrea (2007) Az emberölés bűntettének elhatárolása az élet- és a testi épség elleni bűncselekményektől. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Palásti Márta (2007) A csődbűncselekmény és a kapcsolódó tényállások elmélete és igazságügyi könyvszakértői gyakorlata. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Péntek Erika (2007) Az emberölés minősített esetei a bírói gyakorlat tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Surdy Miklós (2007) Az emberölés minősített esetei a bírói gyakorlat tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Ferenc (2007) A beszámíthatatlanság megállaptítását, illetve jogi elfogadottságát követő jogi és pszichiátirai intézkedések. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Judit (2007) Elvárhatóság a közlekedésben, különös tekintettel a motorkerékpárközlekedésre. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tolnainé Nyulak Éva (2007) A beszámíthatatlanság megállaptítását, illetve jogi elfogadottságát követő jogi és pszichiátirai intézkedésekről (Mikor, hol és miként kell kényszergyógykezelést elrendelni és végrehajtani.) A kényszergyógykezeltek felülvizsgálata. Az IMEI egyéb feladatairól. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zsidó Andrea (2007) A kriminilisztikai írásszakértés múltja, jelene és jövője. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Zsilka László (2007) A beszámíthatóság, mint a büntetőjog központi fogalma. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ö

Ölvedy Emese (2007) Az ittas állapot igazságügyi és pszichitáriai véleményezése a kábítószerrel való visszaélés bűncselekményt elkövetők véleményezése, a ogfüggőség véleményezése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:40:15 CEST.