Tételek ahol a tanszék "Kriminalisztikai szakjogász" és a mű dátuma 2009

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | F | G | H | K | M | N | S | T | V
Találatok száma: 20.

A

Andirkóné Kondor Judit (2009) A titkos információgyűjtés és a titkos adatszerzés elméleti és gyakorlati problémái. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bagoly Bettina (2009) Családon belüli erőszak. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Benderné Radványi Ildikó (2009) Az ittas állapot igazságügyi pszichiátriai véleményezése. A kábítószerrel való visszaélés bűncselekményt elövetők véleményezése, a ogfüggőség véleményezése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bodnár Judit (2009) Az addikciók kialakulásának lelki háttere, az érzelmi hozzászokás folyamata, a kapcsolódó családi rendszer szerepei, az addikció következményeinek megjelenése büntetőügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buri Edina (2009) A büntetőjogi beszámíthatóságról a történeti tények elemzése alapján. A korlátozott beszámítási képesség története. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fintor Nóra (2009) A családon belüli erőszak pszichológiai vonatkozásai és megjelenési formái büntetőügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fógel Andrea (2009) Az emberölés bűntettének elhatárolása az élet és testi épség elleni bűncselekményektől. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Garamvölgyi Balázs (2009) A fedett nyomozó alkalmazása a büntetőeljárásban a magyar és a német szabályozás tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Győri György (2009) Az erőszakos nemi erkölcs elleni bűncselekmények bizonyítása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Harai Tímea (2009) Korbács és mézesmadzag - a gyanúsított kihallgatása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Katona Szilvia (2009) Az antiszocális személyiség pszichológiai felfogásai és megjelenése a büntetőügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Molnár Sándor (2009) A jogos védelem dogmatikai és gyakorlati kérdései, az élet elleni bűncselekmények büntetéskiszabási gyakorlata. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Zita (2009) Az igazságügyi orvos- és az elmeorvos-szakértő szerepe az élet- és testi épség elleni bűncselekmények helyes megítélésében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Barbara (2009) Kiskorúak sérelmére családon belül elkövetett bűncselekmények, és azok bírósági és szakértői bizonyítása büntetőbírósági ítéletek tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Krisztina (2009) A biológiai anyagmaradványok jelentősége az igazságszolgáltatásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Marianna (2009) Az indulat szerepe az élet elleni bűncselekmények megítélésében az erős felindulásban elkövetett emberölés bűntette a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szoboszlai Richárd (2009) A titkos információ- és adatgyűjtés elméleti és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szűcs Béla (2009) Az eltűnéssel leplezett emberölés kriminalisztikai aspektusai. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tóth Zsuzsanna Ilona (2009) A daktiloszkópia a személyazonosítás szolgálatában (A daktiloszkópia helye amodern kriminalisztikában). Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Zsuzsanna (2009) Az emberölés minősített esetei. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:33:55 CEST.