Tételek ahol a tanszék "Kriminalisztikai szakjogász" és a mű dátuma 2010

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | É
Találatok száma: 37.

B

Berczeli Sándor (2010) A jogos védelem dogmatikai és gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bertényi Imre (2010) Helyszíni szemle és a vallomások értékelése a közlekedési balesetek és a közlekedés körében elkövetett bűncselekmények körében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Beró Henrietta (2010) Gépjármű szakértői szimulációs programok alkalmazhatósága a közlekedési bűncselekmények bizonyítása során. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bói László (2010) A minősített emberölés bűntettének felderítési, bizonyítási és jogdogmatikai kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Böll Gábor (2010) "Kábítószeres" ügyek jellemzése a Toxikológiai Intézet tíz éves vizsgálatai alapján /A kábítószerrel visszaélés bűncselekmények elkövetési trendjei, a kérdéssel kapcsolatos irányelvek és politikák/. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csurák Annamária (2010) Indulat (affektus), kóros indulat, erős felindulás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Filep Julianna (2010) Az újszülött megölése a szakértői és a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gonda Katalin (2010) A titkos információgyűjtés és adatszerzés elméleti és gyakorlati kérdései az élet elleni bűncselekményeknél. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Győri László (2010) Kihallgatástaktika a büntetőeljárás nyomozati szakában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Harmati Judit (2010) Az Európai Unió pénzügyi érdekeinek büntetőjogi védelme Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Herczeghné Árvai Judit (2010) Az erős felindulásban elkövetettt emberölés és az indulat hatása az élet elleni cselekményekre. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hetényi Gábor Antal (2010) Nyomozás- és kihallgatástaktikai lehetőségek a vizsgálati típusú eljárásban (különös tekintettel az ügyészségi nyomozásra). Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huszár Gábor Elek (2010) A bírói engedélyhez kötött titkos adatszerzés magyarországi szabályozása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalóczkai Mihály (2010) A gyermekbántalmazás a szakértői és bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kis Marianna (2010) A pszichológiai szakvélemény szerepe az ügyészi vádban és perbeszédben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kotsis Éva (2010) A kábítószer fogyasztás jogi megítélése az EU-ban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Krisztina (2010) Az indulat szerepe az élet elleni bűncselekmények megítélésében, az erős felindulásban elkövetett emberölés bűntette a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Mónika (2010) Amit nem látok az nincs. Vagy mégis?: A gyermekbántalmazás margójára jogi és igazságügyi orvostani vonatkozásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Tamás (2010) A rendkívüli halál jogi szabályozása, valamint a kapcsolódó szakértői gyakorlat. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Márton Zsolt Krisztián (2010) A titkos információgyűjtés és titkos adatszerzés. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagycenki Tamás (2010) A taktikai blöff elmélete, jogi megítélése és gyakorlati alkalmazása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Neumann Zsuzsanna (2010) Gyermekbántalmazás a szakértői és a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Éva Zsuzsanna (2010) A kényszergyógykezelés végrehajtása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Paskauné Juhász Judit (2010) Kihallgatási taktika a jog keretein belül és kívül. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Szilvia (2010) Az egészségügyi szolgáltatók kártérítési felelőssége. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rohácsné Diczkó Marianna (2010) A szagazonosítás, mint bizonyíték a jogalkalmazásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sinka Ildikó (2010) "Kábítószeres" ügyek jellemzée a Toxikológiai Intézet tíz éves vizsgálatai alapján. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sipos Nóra (2010) Poligráfos hazugságvizsgálat. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Snellenperger Judit (2010) Az emberölés minősített esetei a bírói gyakorlat tükrében, különös tekintettel a nyereségvágyból, a más aljas indokból, illetőleg célból, és a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésre. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Gergely (2010) Államhatáron átnyúló közokirat-hamisításhoz kapcsolódó bűncselekmények. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Noémi (2010) A titkos információgyűjtés és a titkos adatszerzés története, jogi szabályozása és kriminalisztikája. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Petra (2010) Dezintegrált kisebbség egy rendezett világban avagy a kóros elmeállapot és a büntetőjog. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szőke Tibor (2010) A helyszíni szemle jelentősége az élet elleni bűncselekmények nyomozása során. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tasi Bernadett Judit (2010) Az élet elleni bűncselekmények felderítésének és bizonyításának kriminalisztikai kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tirts Tibor (2010) A kriminalisztika történetének fontosabb állomásai, a modern kriminalisztika kialakulása, a kriminalisztika helye és szerepe a tudományok rendszérben. A kriminalisztika Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Zsolt (2010) Az újszülött megölése a szakértői és bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

É

Éles Lívia (2010) Az újszülött megölése a szakértői és bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:50:12 CEST.