Tételek ahol a tanszék "Kriminalisztikai szakjogász" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | I | K | O | P | R | S | T
Találatok száma: 30.

B

Bolvári Csaba (2014) A jogos védelem elméleti és gyakorlati kérdései a 2012.évi C. törvény alapján. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bártfai Ádám (2014) A lőfegyverek megszerzésének és tárolásának jogi szabályozása Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csiba Károly (2014) Emberölés bűntette elleni védekezés, mint alkotmányos alapjog összefüggése a jogos védelem új szabályozásával. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobos Ferenc (2014) A kihallgatási taktika szerepe az élet elleni bűncselemények felderítésében és bizonyításában. A titkos információ és adatgyűjtés elméleti és gyakorlati kérdései különös tekintettel az élet elleni bűncselekmények felderítésében. A különösen védett tanú. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dobó Katinka (2014) A terhelt kihallgatásának taktikája a büntetőeljárásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Domonyai Alexa (2014) A gyermekkorú tanú kihallgatásának taktikája és pszichológiája a büntetőeljárásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fischer Róbert (2014) A gyanúsított kihallgatásának módszere és technikái. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Füzesséry Anita (2014) Anyagmaradványok,mint "néma tanúk" életellenes bűncselekményeknél. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Grmeláné Vogl Krisztina (2014) Az újszülött megölésének bírói és igazságügyi orvostani gyakorlata. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gáliczkiné Ambrus Hajnalka (2014) A családon belüli erőszak pszichológiai vonatkozásai és megjelenési formái büntetőügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Halász Beáta (2014) A fiatalkorúak kihallgatása a büntetőeljársban, különös tekintettel az emberölés és a rablás bűntette maitt folyamatban volt bűnügyekben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hanyi-Kiss Virág (2014) A pszichopátiás személyiségzavarok felismerése és büntetőjogi megítélése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Illy Dorottya (2014) A tanúvédelem szabályozása és jelentősége. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ivanov Márta (2014) A rendőrségi kihallgatás taktikája. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Katona Rita (2014) Az igazságügyi orvoszakértő szerepe a büntetőeljárásban különös tekintettel az emberölés bűntettének megítélésére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Andrea (2014) Az igazságügyi elmeorvos szakértő szerepe a büntetőjogban, különösen a beszámítási képesség vizsgálata körében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Komáromi Andrea (2014) A gyanúsított vallomásának befolyásolása a büntetőeljárásban a védő szemszögéből. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kormány Zita (2014) A beismerő vallomás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kusztos Anett (2014) A rövid tartalmú szabadságvesztés előnyei és hátrányai. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Orosz Krisztina (2014) A tanú kihallgatásának taktikája a büntetőeljárásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pál Vanessza (2014) A gyermek tanú kihallgatásának problematikája. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rudas Tamara (2014) Agresszió az ügyészségi nyomozások gyakorlatában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rádli Béla (2014) Az adócsalás és a költségvezetési csalás homogén halmazati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Répási Edit (2014) A kábítószer társadalomra veszélyessége,valamint a kábítószer-kereskedelem és a kábítószer birtoklása bűntettének dogmatikai,gyakorlati kérdései. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Schwarczenberger Hanna (2014) A tanúkihallgatás szabályai és taktikája a büntetőeljárásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szunyog Krisztina (2014) Az újszülöttek megölése az igazságügyi orvosszakértői és bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szénási Katinka (2014) A gyermekbántalmazás a szakértői és a bírói gyakorlatban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tar Luca (2014) A gyanúsított eredményes kihallgatása a nyomozati szakban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tomán Zoltán (2014) Kihallgatás taktika különös tekintettel a kiemelt kábítószerrel visszaéléses bűncselekményeknél. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Tímea (2014) Az igazságügyi pszichológus szakértői vélemény szerepe a büntetőügyekben- különös tekintettel a bírósági szakra. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:26:41 CEST.