Tételek ahol a tanszék "Magánjogi és Kereskedelmi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | Z | Á | Ő
Találatok száma: 65.

A

Albert Andrea (2014) Alternatív vitarendezési módok a fogyasztói panaszok kezelése terén a hazai és nemzetközi gyakorlatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Angyal Barbara (2014) Orvos-beteg kapcsolat, orvosi "műhibaperek" megítélése a 2013. évi V. törvény alapján. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Balázs István (2014) Kereskedelmi kommunikáció,Reklámjog,Kereskedelmi Közlemények és a Dohányreklámok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bejczi Bálint (2014) A közbeszerzés értéke - avagy hogyan lőjünk be egy golflabdát egy annál kisebb lyukba. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bende Tamás Ádám (2014) A gyűlöletbeszéd korlátozása és a szólásszabadság - A közösségek méltóságának magánjogi védelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berényi Kristóf Márk (2014) A betegjogok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bokodi Tibor (2014) Az élet védelme az élet kezdetén és végén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borbély Anna (2014) A franchise-szerződés egyes elemei, különös tekintettel az új polgári törvénykönyvre és az etikai kódexre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bán Teodóra (2014) Az originális és a generikus gyógyszerek szabadalmi jogi szabályozása Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Béres Borbála (2014) Az orvos polgárjogi felelőssége,különös tekintettel az új polgári törvénykönyv rendelkezéseire. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csonka Hedvig Rita (2014) Az örörkbefogadás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csontos Bettina (2014) Az élet,mint kártérítési alap az egészséges és fogyatékos gyermek, mint kár. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csordás Sándor (2014) A deliktuális felelősség változása az új Polgári Törvénykönyvben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dobai Alexandra (2014) Gazdasági társaságoknál felmerülő felelősségi kérdésekről. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Domokos Janka (2014) Az egészségügyi szolgáltatók kártérítési felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fasimon Dorottya (2014) A kontraktuális és deliktuális felelősség különválasa az új Polgári Törvénykönyv rendszerében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fiala Gergely (2014) Felelős társaságirányitás az angol és amerikai jogrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Friedmann Lea Mirjam (2014) Az egészséges és fogyatékos gyermek,mint " kár". MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Füredi Veronika (2014) Az elbirtoklásról. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Garay Eszter Katalin (2014) A fedezési szerződés,mint kárszámítási módszer a bírói gyakorlattól a törvényi szintű szabályozásig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gergely-Máthé Zsuzsanna (2014) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási törvényben szabályozott kártérítési igény érvényesítésének alternatívája. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyenei Balázs (2014) A deviza-alapú lölcsönök körüli polémiák, különös tekintettel az érvénytelenségre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gáspárdy Pál András (2014) Digitális technika és szerzői jog - A számítási felhő alapú szolgáltatások. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hetesi Renáta (2014) Vad és gépjármű összeütközése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hidegh Kitti (2014) A végelszámolási eljárás az új Polgári Törvénykönyv szellemében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Orsolya (2014) A digitalizálás és a közös jogkezelés az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakab Ágnes (2014) Életvédelem a civiljogi szabályozásban,különös tekintettel a kezdődő élet oltalmára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Járossy Ádám (2014) A betegjogok fejlődése Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kapitány Lilla (2014) A nem vagyoni kártérítéstől a sérelemdíjig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Komjáti Bianka (2014) KAPCSOLATTARTÁS A családban élő gyermek kapcsolatai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Beatrix (2014) A házzaság megszűntetésének kérédsei a pogári jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Krisztián (2014) Fiduciárium múltunk,zálogos jövőnk - gondolatok a hitelezésről és a szűkülő biztosítéki lehetőségekről. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Szandra (2014) Az ember személyiségi jogai, különös tekintettel a közszereplőkre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőnig Dorottya (2014) Magyar jogi népszokások,néphagyományok jelenléte a házassági vagyonjog és az élettársi kapcsolatok terén a régi és a mai jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lövei Anna Erna (2014) Sérelemdíj az új Polgári Törvénykönyven - A jogintézmány kialakulása a nem vagyoni kártérítés fejlődésének a tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lőwinger Máté (2014) A fakroring szerződés újjászületése (faktoring szerződés a Polgári Törvénykönyvben). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Maryam Mona (2014) A fakrtoring múltja és jelene. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Micheller Adrienn (2014) Finnország szerződési joga. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Moldovai Blanka Evelyn (2014) A közérdekű kereset,mint fogyasztóvédelmi jogi eszköz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Motika Dezső Zsolt (2014) Az osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlanok PTK szerinti megosztásásnak gyakorlata és a meosztási eljárás problémái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Annamária (2014) A műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz! A termékmegjelenítés és a médiaszabályozás jogi összefüggései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Olgyay Eszter Mercédesz (2014) A korlátolt felelősségű társaságok vagyonvédelme a felelősség áttörés fényében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Oroszi Gergely (2014) A bérleti jogviszony egyes kérdései, különös tekintettel a lakásbérletre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Oszlánczi Kristóf (2014) A nem vagyoni kártérítés és a sérelemdíj összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp János Tamás (2014) Fénykép által homályosan A feladatát ellátó rendőr képmásámak megítélése a magyar jogrendszerben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Papp Krisztina (2014) A kontraktuális felelősség szabályozása az új Polgári Törvénykönyvben - különös tekintettel a hibás teljesítésre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér Anett (2014) A kiskorúak védelme a médiaszabályozásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Portrusching Gábor János (2014) A zálogjogosulti bizományos és a konzorciális hitelezés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Schleer Balázs (2014) A vezető tisztségviselők felelőssége a gazdasági társaságban az Új Polgári Törvénykönyv szerint. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Seres Beáta (2014) A folyasztó védelme az elektronikus kereskedelemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Solokhina Tatyana Olegovna (2014) Az igazgatósági tagok felelőssége a társasággal, a részvényesekkel és a hitelezőkkel szemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Somogyi Dóra (2014) Az iparjogvédelem új dimenziói - a térbeli védjegyek az európai és magyar bírói gyakorlat tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sulai Márton (2014) Sajtó-helyreigazítás és jog a válaszadáshoz. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Fanni Anna (2014) A nem vagyoni kártérítéstől a sérelemdíjig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sándor Eszter Anita (2014) A szép új világ és az ő fizetőeszköze. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takaró Mihály Károly (2014) Kereszténység és társadalmi felelősségvállalás az igazságszolgáltatásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Takács Márton (2014) A faktoring szerződés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Fanni (2014) A gyermekelhelyezés lélektana az ítélkezési gyakorlat tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Törőcsik Zsófia Anna (2014) Az orvosi jogviszony egyes kérdései- különös tekintettel az orvos polgári jogi felelősségére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Túri Kitti (2014) Mindig van hova fejlődni - Az orvosok polgári jogi felelősségének tanulságai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tüzkőné Kunyik Dóra (2014) Az elektronikus-könyv kiadása jogász szemmel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vajna Zita Barbara (2014) Erkölcstelen és meégis jogszerű? A jóerkölcs generálklauzulájának gyakorlati jelentőssége, és a jóerkölcsbe ütköző szerződések. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zlinszky Péter (2014) A földtulajdonjogi szabályozás Európai Unió szabta mozgástere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Ács Gergely (2014) A vezető tisztségviselő jogállása és felelőssége a gazdasági társaságokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ő

Őrző Réka (2014) Általános szerződési feltétel egy telekommunikációs cégnél. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:13:42 CEST.