Tételek ahol a tanszék "Munkajogi Tanszék" és a mű dátuma 2005

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | H | K | N
Találatok száma: 7.

D

Dobrossy Attila (2005) A munkáltató felelőssége az üzemi balesetekért. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Duszin Linda (2005) A munkaidő jogi szabályozása Franciaországban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hornyák Eszter (2005) Pénzügyi ellátások rendszere a jogszabály változások tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Csilla (2005) A rendes és rendkívüli felmondás szabályozása a munka törvénykönyvében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hős Nikolett (2005) A munkavállalók szerzett jogainak védelmére vonatkozó szabályok a vállaltok és a vállalatrészek átruházása során a Tanács irányelveinek és az Európai Közösségek Bírósága joggyakorlatának tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kovács András (2005) A rendes felmondási rendszer változásai a magyar munkajogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nyikos Tamás Antal (2005) A rendőrségi hivatásos szolgálati jogviszony szabályozásának alakulása 1945-től napjainkig, figyelemmel a Munka Törvénykönyve rendelkezéseire. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 20:24:26 CEST.