Tételek ahol a tanszék "Munkajogi Tanszék" és a mű dátuma 2014

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | G | K | L | M | N | O | P | R | S | U | W
Találatok száma: 25.

A

Andavölgyi Vivien (2014) A nők munkaerő piaci helyzetét segítő és gátló munkajogi eszközök a XXI. században. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Baranya Boglárka (2014) A nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony jellemzői és atipikus jellege. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bencze Franciska Ida (2014) Munkajog szélessávon, avagy az internet és a munkajog kapcsolata az információs társadalomban, különös tekintettel a közösségi hálóra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berecz Mónika (2014) A munkáltató kártérítési felelősség alóli mentesülése a régi és új Munka Törvénykönyve tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bohus Nóra Klaudia (2014) Egyenlő munkabér elve különös tekintettel a nők munkaerő-piaci helyzetére nézve. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bokros Dalma (2014) Munkaerő-kölcsönzés Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czudar Dániel (2014) A munkáltatói rendes felmondás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gál Zsanett (2014) Anyák a munkaerő-piacon- Antidiszkriminációs szabályozás nemzetközi és hazai viszonylatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalmár Zsuzsa (2014) A kötelező munkáltatói felelősségbiztosítás szükségessége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kocsis Blanka Anna (2014) Az életkoron alapuló eltérő bánásmóddal kapcsolatos Európai Uniós és Magyar szabályozás a 2000/78/EK irányelv és az EBKTV. Tükrében, különös tekintettel a kimentési rendszer szabályozására. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Gabriella Sarolta (2014) Transnational company agreements in the mirror of the European Social Dialogue. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mohay Balázs (2014) A mediáció lehetőségei a munkajogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Krisztián (2014) Az öregségi nyugdíjak koordinációja az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Éva (2014) A szociális szövetkezet-ezen belül a Foglalkoztatási szövetkezet- mint a munkanélküliség csökkentésének egyik lehetséges eszköze. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Nikoletta Anna (2014) Munkavállalás az Egyesült Nemzetek Szervezeténél, a ENSZ alkalmazottainak különleges jogállása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Oravecz Viktória (2014) A nők munkahelyi diszkriminációja. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Puskás István (2014) A mediáció, mint a peres eljárás alternatívája, különös tekintettel a munkajogban betöltött szerepére, létjogosultságára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rabb Szabina (2014) A diákfoglalkoztatás, különös tekintettel az iskolaszövetkezeti munkaviszonyra és a munkaerő-kölcsönzésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Rédl Petra (2014) Az új Munka Törvénykönyve foglalkoztatáspolitikai koncepciója. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Somogyi Géza (2014) A munkaidő szervezésének hazai szabályozása a 2003/88/EK irányelv tükrében - Határok a versenyképesség és az irányelv fő céljai között. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Imre Szilárd (2014) A kollektív szerződések és a megállapodások szerepe a magyar munkajogi szabályozásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szondiné Pálfy Anna Ilona (2014) Édesanyák a munka világában - Visszatérés a gyermekgondozási szabadság után. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szécsi Judit (2014) A munkavállaló munkaviszonyából származó vétkes kötelezettségszegéseivel kapcsolatos szabályzás bemutatása a magyar és a német jog összehasonlításában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

Udvari Dorottya (2014) A nők munkdaerő-piaci hátrányos megkülönböztetésének kiküszöbölése: (nemzetközi, európai és magyar szabályozás). Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wellner Ádám istván (2014) A fizetett szabadság kialakulása és hatályos szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 21:14:28 CEST.