Tételek ahol a tanszék "Nemzetközi Közjogi Tanszék" és a mű dátuma 2005

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | H | I | J | K | L | M | P | R | V
Találatok száma: 19.

B

Bednárik Katalin (2005) The international role of the Republic of Turkey with special regard to the euro-atlantic realtions. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Belev Márta (2005) A nemzetközi jog és a belső jog viszonya, különös tekintettel a magyar alkotmánybírósági gyakorlatra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boros Balázs Sándor (2005) Búza László elmélete a programjellegű normáról és a soft law (figyelemmel azoknak a modern nemzetközi jogban betöltött szerepére). Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bányai Zsuzsanna (2005) A szuverenitás és a be nem avatkozás fogalmának fejlődéstörténete az ENSZ megalakulásától napjainkig a világszervezet gyakorlatának tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csányi Beáta (2005) Magyarország bilaterális kisebbségvédelmi szerződései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gyulai Péter (2005) A nemzetközi vízumpolitika fejlődési tendenciái, különös tekintettel az integrálódó Európára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hajós Ádám (2005) A diplomácia kiváltságok és mentességek, különös tekintettel a személyes mentességekre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Havas Gábor Antal (2005) Az Európai Unió és Latin-Amerika kapcsolatrendszere a nemzetközi jog tükrében, különös tekintettel az Andesi Közösségre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Ilonczai Éna (2005) Rendőri és bűnűgyi igazságügyi együttműködés az Európai Unióban az Amszterdarmi Szerződéstől napjainkig, különös tekintettel az európai elfogatóparancsra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Gergely (2005) A nemzetközi szervezetek néhány jogi vonatkozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Koppány Julianna (2005) A Nemzetközi Büntetőbíróság és az agresszió fogalma. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lengyel Bernadett (2005) A mozgókép jogának nemzetközi szabályozása, különös tekintettel az európai uniós irányelvekre és a magyar törvényre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láda Mónika (2005) A légi hadviselés nemzetközi joga. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Magyar Erzsébet (2005) A "terrorizmus elleni harc" nemzetközi jogi vonatkozásai, különös tekintettel az USA és az Európai Unió kül- és biztonságpolitikájára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Maróti Csilla (2005) Az Európai Unió légijogának kialakulása és az Egységes Európai Légtér létrehozásának jogi körülményei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pasqualetti Gergő (2005) Diplomácia és hírszerzés a pártállami Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rózsa Barbara (2005) A nullum crimen sine lege és a nulla poena sine lege elv érvényesülésének problémája a jugoszláv nemzetközi büntetőbíróság gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Miklós (2005) A Nemzetközi Büntetőbíróság és a BT kapcsolata az agresszió példáján keresztül bemutatva. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vorobey Viktor (2005) A FÁK, mint a nemzetközi jog alanya. Különös tekintettel Ukrajna Európai Uniós és FÁK-béli jogharmonizációs törekvéseire. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 20:35:54 CEST.