Tételek ahol a tanszék "Nemzetközi Magánjogi Tanszék" és a mű dátuma 2009

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | F | G | H | K | L | M | N | Q | R | S | T
Találatok száma: 20.

D

Dorn Adrienn (2009) A gazdasági társaságok letelepedési szabadságának joggyakorlata és a Cartesio ítélet. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Balázs (2009) A renvoi szabályának összehasonlító jogi elemzése a nemzetközi magánjog területén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fazekas Réka-Mária (2009) Az alapvető szerződésszegés elhatárolási kérdései a Bécsi Vételi Egyezmény, valamint a bírói gyakorlat szerint. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Glasz Georgina (2009) "Jogegységesítés megvalósulása: illúzió vagy valóság, avagy A Bécsi Konvenció nyomdokaiban skandináv szemmel". Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál Réka (2009) A faktoring ügylet, különös tekintettel az UNIDROIT Egyezményben szabályozott nemzetközi faktoringra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Géczi Gábor (2009) A Bécsi Vételi Egyezmény, a Polgári Törvénykönyv és az új Ptk. javaslat kötelmi jogi részének összehasonlító elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Holló József (2009) A társaságok honossága és mobilitása Európában és Ázsiában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kasza Dávid (2009) A Bill of Lading és a Delivery Order részletes összehasonlító elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kocsis Beáta (2009) Gyógyszerek párhuzamos importja az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Zsuzsanna (2009) A polgári és kereskedelmi ügyekben érvényesülő közrend és a feltétlen alkalmazást kívánó kényszerítő szabályok a nemzetközi magánjogban, különös tekintettel az Európai Közösségek Bíróságának joggyakorlatára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kóczán Krisztina (2009) A lízing a nemzetközi gazdasági kapcsolatok jogában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Köteles Ildikó (2009) Az öröklésre és végrendeletre vonatkozó szabályozás egységesítése az Európai Unióban - különös tekintettel a magyar, az angol és a német szabályozásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Leitert Dávid (2009) Az európai közrend fogalmának mibenléte, különös tekintettel az Európai Közösségek Bíróságának gyakorlatára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mervel Krisztina (2009) Az áru szerződésszerűsége a bécsi vételi egyezményben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Dávid (2009) "CISG 79 - Mentesülés a kárfelelősség alól, mint autonóm koncepció". Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Németh Gergő (2009) A szerződésre alkalmazandó jog felek általi megválasztása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Q

Quirin Márta (2009) A kártérítés szabályai a Bécsi Konvenció 74. cikke alapján. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Radics Melinda (2009) A közrend szerepe a nemzetközi és a magyar jogrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sebők Péter (2009) A nemzetközi vasúti és közúti áruszállítás, illetve vasúti személyszállítás joga. A CMR, a COTIF és az 1371/2007/EK irányelv felelősségi rendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tancsik Annamária (2009) A Bécsi Konvenció a kezdetektől napjainkig. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 19:51:03 CEST.