Tételek ahol a tanszék "Pénzügyi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2002

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | G | H | J | L | M | N | P | S | V | W | Z | Á
Találatok száma: 28.

B

Bagaméry Róbert (2002) A tőzsde. Múlt és jövő útjain. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bohátka Gergely (2002) A pénzmosásról. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boros Árpád András (2002) Szindikált és konzorcionális hitelezés jogi hatásai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárdos Gergely (2002) A befektető védelem hatályos rendszere és fejlődés az értékpapírtörvények és a tőkepiacról szóló törvény tükrében, különös tekintettel a Befektető-védelmi Alapra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bíró Ágnes (2002) Az Európai Uniós Pénzügyi Szabályozás megjelenése a Magyar Bankrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Goldfárth József (2002) A helyi önkormányzatok pénzügyi-finanszírozási rendszerének átalakítási lehetőségei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyulavári Krisztina (2002) A magyar vámszabályozás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hegedűs András (2002) Hitelügyletek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hete Norbert Béla (2002) A magyar és a német személyi jövedelemadótörvények elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hruby Attila (2002) A könyvvizsgáló felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Mária (2002) Adójog az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lakos István (2002) A szindikált hitelszerződések eszközrendszere. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láng Géza (2002) A német biztosítási jog. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mészáros Gergely (2002) Egyéni és társas vállalkozások jövedelemadózása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nyul Balázs (2002) A prudens banki működés jogi keretei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nádasdy Miklós (2002) Nemzetközi adósjogi kérdések - a közösségi adójog és a magyar adórendszer harmonizációja. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Ildikó (2002) Magyarország Európai Uniós csatlakozásának pénzügyi jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Puruczky József (2002) A piaci kockázatokra vonatkozó tőkemegfelelés számításáról szóló 244/2001. évi kormányrendelet. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pásztor Krisztina (2002) Az adóeljárási törvény intézményeinek fejlődése a gyakorlat tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Strabka János (2002) A jogharmonizáció és magyarországi gyakorlata, különös tekintettel a pénzügyi szektorra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sábián Zsolt (2002) Az utólagos ellenőrzés, mint a vámigazgatás speciális területe. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sári Zoltán (2002) Pénzintézetek működés és szabályozása a piacgazdaságban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Valent Andrea (2002) A magyar adórendszer, különös tekintettel az általános forgalmi adóra és annak fejlődésére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vitályos Áron (2002) A kereskedelmi bankok hitelezési tevékenysége és az állami kamattámogatásos termékek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Winkler László (2002) Adóelkerülés és - kikerülés elleni védekezés a magyar és nemzetközi adójogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zarka Szilvia Ilona (2002) Az 1996. évi CXII., a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény módosításának (2000. évi CXXIV. Tv.) elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Zsíros Zoltán (2002) Off-shore cégek jogi szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Ákos Tamás (2002) A magyar adórendszer áttekintése, különös tekintettel a társasági adó és az osztalékadó szabályozására és harmonizációjára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:51:05 CEST.