Tételek ahol a tanszék "Pénzügyi Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2004

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | G | I | J | K | L | N | P | R | S
Találatok száma: 16.

B

Botka Gábor (2004) Elektronikus banki és brókeri szolgáltatások Magyarországon, különös tekintettel az Internetre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Györke Viktória (2004) A bankok működésének szabályozása a hatályos jogban - különös tekintettel a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Illés Levente Ákos (2004) Az összfázisú értéktöbblet adó harmonizációja az Európai Közösségben és a magyar általános forgalmi adó közelítése a közösségi joganyaghoz. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakab Hanna Andrea (2004) Adóhatóságok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Keszey Gábor (2004) Vállalkozások hitelezése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Knol Balázs (2004) A magyar illetékrendszer. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kóka Gábor (2004) A nemzetközi adójog egyes kérdései "A kettős adózás és a telephely fogalma". Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kónyár Marietta (2004) A magyar adórendszer fejlődése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lőrincz Arnold (2004) A társasági adó szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nyéki Renáta (2004) A bankkártya, mint készpénz-helyettesítő fizetési eszköz szabályozási kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pásztor Zsolt (2004) A budapesti értéktőzsde működése, jogszabályi háttere, kitekintéssel az Európai szabályozásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Robotka Árpád (2004) Az alapvető banki tevékenységekhez kapcsolódó szerződések és ügyletek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sas Mariann (2004) A Magyar Nemzeti Bank jogi státusza figyelemmel az EURÓ várható bevezetésére és az Európai Központi Bankkal való kapcsolatára. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Simon Krisztina (2004) Az általános forgalmi adó, különös tekintettel az áfa visszatérítésre és az Európai Uniós szabályozásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Attila (2004) A magyar vámszabályozás múltja, jelene és jövője az Európai Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szegedi Ágnes (2004) A magyar adórendszer jellemzői és sajátosságai, különös tekintettel a társasági adóra és az osztalékadóra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:27:24 CEST.