Tételek ahol a tanszék "Polgári Eljárásjogi Tanszék" és a mű dátuma 2016

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | J | K | M | P | S | T
Találatok száma: 26.

B

Balogh-Auer Viktória Nóra (2016) Félközpontú vitarendezés: a választottbíráskodás : különös tekintettel a választottbíróság eljárására és működésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balázs Erzsébet Andrea (2016) Az elektronikus cégeljárás a perhatékonyság tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Baranyi Anna (2016) A magyar fizetési meghagyásos eljárás reformja, különös tekintettel annak elektronizációjára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borostyán Ágnes (2016) Házassággal és a szülői felelősséggel kapcsolatos perek az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárdos Judit (2016) A gyermek meghallgatása a hazai és határon átnyúló polgári eljárásokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bárány Barbara (2016) A felülvizsgálat, mint rendkívüli perorvoslat. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Deák-Bajzek Zita Erzsébet (2016) A polgári eljárásjog elektronizációja. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Ildikó (2016) A sajtó-helyreigazítás per. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fehérvári Franciska (2016) A rendelkezési és tárgyalási elv szerepe és változása a polgári perben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jónás Dorina (2016) Az igénybe vehető költségkedvezmények rendszere. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kendrik Judit (2016) A mediáció elvei és gyakorlata Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulacsik Norbert (2016) Az információs technológia szerepe a polgári eljárásjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Matuszka Balázs (2016) A Közigazgatási Bíráskodás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészáros Kincső (2016) Az igazságszolgáltatási alapelvek érvényesülése a polgári eljárásjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészégető Bianka (2016) Modern kori eljárásjog - vagy az elektronikus technológiák és rendszerek térnyerése a polgári eljárásjogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Zita (2016) A szülői felügyelettel kapcsolatos perek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Polgár Bence (2016) A perorvoslati rendszer dinamikája - a rendes perorvoslatok vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pulay Flóra (2016) Eljárásjogi garanciák és problémák a sajtó-helyreigazítási perekben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pál Gergely Csaba (2016) A perköltség és a költségkedvezmények rendszere a polgári perben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Párkányi Botond Farkas (2016) A jogerő és a jogerő feloldása a polgári perben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pásztor Klára (2016) A közvetitői eljárás gyakorlata Magyarországon - különös tekintettel az egészségügyi mediációra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Strutinszky Mária (2016) A fizetési meghagyásos eljárás szabályainak változása és rendeltetése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sáray Kata (2016) A Brüsszel-II.a. rendelet házassági ügyeket érintő szabályai és azok alkalmazásának bemutatása a gyakorlatban (Hadadi - ügy). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Zsófia (2016) Házassági bontóperek és házassági vagyonjogi keresetek joggazdasági szempontú vizsgálata. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tatai Zoltán (2016) Az Európai Öröklési rendelethez vezető út bemutatása, jogforrási rendszer a nemzetközi vonatkozású öröklési ügyekben, a rendelet szabályainak ismertetése (hatálya, határozatok elismerése és végrehajthatósága, európai öröklési bizonyítvány). MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Timák Vivien (2016) Rendkívüli perorvoslatok szabályozása a polgári eljárásban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 07:17:24 CEST.