Tételek ahol a tanszék "Polgári Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2002

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | O | P | S | T | V | W | Z | Á
Találatok száma: 90.

B

Balogh Zsigmond (2002) Az önálló zálogjog alternatívái és a német Grundschuld. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Barkó Péter (2002) Felelősség a veszélyes üzem működéséből eredő károkért. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Benczéné Matkócsik Ágnes (2002) A polgári jogi felelősség, különös tekintettel a nyugdíjboztosítás felelősség szabályaira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bolla Zsófia (2002) A szoftver szerzői jogi védelme. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bácsi Hajnalka (2002) Ingatlanon - átruházással - való tulajdonszerzés és annak bizonyossága. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csapláros Ágnes (2002) A jogkimerülés. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csáky Zsófia (2002) Munkaügyi bíráskodás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csákó Gergely (2002) Szabadalmak és integráció. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Detrich Zsuzsanna (2002) A szociális védelem kötelemszemléletű megközelítése. A szerződés, mint a szociális védelem lehetséges eszköze. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dobai Zsófia (2002) A pénzügyi-intézmény típusok, a jogi szabályozásban bekövetkezett változások, a pénzügyi szolgáltatási tevékenységek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Drucskó Éva (2002) Az örökbefogadás hazai jogi szabályozása és alkalmazásának gyakorlati kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Drén Pál (2002) Magyarország és az Európai Unió vadászati jogának összehasonlító elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dékány Anita (2002) A nem vagyoni kártérítés a magyar bírói gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

E

Endrédy Zoltán (2002) A franchise szerződés helye a polgári jogban és a franchise versenyjogi összefüggései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fedák István (2002) A kckázati tőkebefektetések jogi szabályozása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Filipszky Tamás (2002) A zálogjog a banki gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fornet Béla (2002) Az iszlám jog. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Forstóber Gábor (2002) Az igazság megállapíthatóságának eszközei és korlátozó feltételei a polgári perben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Frank Ágnes (2002) Az általános szerződési feltételekről. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Garancsy Dóra (2002) A házasság megszűnésének kérdései a polgári és kánonjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Greguska Péter (2002) A polgári jog egyes kérdései az Alkotmánybíróság ítélkezési gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Greguska Péter (2002) A polgári jog egyes kérdései az Alkotmánybíróság ítélkezési gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Griniusz Ádám (2002) A franchise - A franchise szerződés és annak versenyjogi megítélése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyulai Judit (2002) Magzatvédelem. "Az élet él, és szent okból élni AKAR". Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Harmat Anita (2002) A házasság érvénytelenségének kérdései a kánonjog és a polgári jog összehasonlításában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Harmat Anita (2002) A házasság érvénytelenségének kérdései a kánonjog és a polgári jog összehasonlításában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hergert Ottó (2002) Az elektronikus kereskedelem jogi szabályozása a magyar és német jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Alexandra (2002) A szellemi alkotások apportja. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth András (2002) A szerződések érvénytelensége, különös tekintettel a társasági szerződésekre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Mihály (2002) A közigazgatási szerv, mint perfél. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Huszák Balázs (2002) Műfelhasználás és szabad felhasználás az Interneten. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Karaszi Margarita (2002) A polgári jogi kodifikáció elméleti háttere és folyamata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Katona Hedvig (2002) A betegek személyiségi jogai, műhibaperek Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kegyes Anna (2002) A nem vagyoni kártérítés és annak bírói gyakorlata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kerekes Gábor (2002) A haszonélvezet dologi jogi és öröklési jogi szabályozásának egyes kérdései a magyar magánjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Keszei Gergely (2002) A szellemi alkotások védelme az informatikában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kiss Károly (2002) Egyezség a polgári eljárásjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koltay András (2002) Sajtószabadság és személyiségi jogok az angol és a magyar jogrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Korényi Sarolta (2002) Az ingatlan - különösen a termőföld tulajdonjogának szerzése Magyarországon és Európában, a magyar uniós csatlakozás előtt. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Adrienn (2002) A polgári jogi kodifikáció. A Polgári Törvénykönyv átfogó korszerűsítése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kozma Zsuzsanna (2002) Az öröklési jog társasági jogi kérdései a korlátolt felelősségű társaság vonatkozásában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Krizsanits Gergely (2002) Információszabadság és az Internet. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulik Mihály (2002) Az ingatlan-nyilvántartás alapjai Magyarországon, valamint a telekkönyvi jog és az okiratok jogi szabályozásának összefüggései és kapcsolata a magyar jogrendszerben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kása Karolina (2002) Internet: a szabályozás, önszabályozás jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kövi László (2002) A szerzői jogvédelem eszközei az Interneten. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kövér Krisztina (2002) Az eutanázia. "Jó halál csak a természetes halál lehet.". Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Laczkóné Hesz Boglárka (2002) A régi és az új Gt. Összehasonlítása a kft. és az rt vonatkozásában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lukácsi Katalin (2002) Az öröklési szerződés elméleti és gyakorlati kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Majoros Márta (2002) A hagyatéki eljárás, különös tekintettel az özvegyi jog megváltására és a részvény öröklésére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mihályi Rita (2002) A szerzői jog alakulása és jelene a jogharmonizáció tükrében, különös tekintettel a filmalkotás jogvédelmére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miklovicz Renáta (2002) Szerzői jog az interneten. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mizsei Erzsébet (2002) A gyermek jogai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Morován Zsolt (2002) A magánjogi alapelvek megjelenése az ORTT működésében és az Európai Uniós követelmények tükröződése a médiatörvényben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mécs Katalin (2002) A nem vagyoni kártérítés fejlődéstörténete Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészáros Renáta (2002) Termékfelelősség a magyar jogban, különös tekintettel a gyógyszerkárokra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Gergely (2002) A közös tulajdon egyes jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Izabella (2002) A tulajdonszerzés korlátai, különös tekintettel a külföldiek ingatlanszerzésére Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nagy Szilvia Andrea (2002) A hagyatéki eljárás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nedwed Mária Bernadett (2002) Az adásvételi szerződés egyes elméleti és joggyakorlati kérdései az ingatlanjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Olajos Anita (2002) A külföldiek ingatlanszerzésének története. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Olajos Csaba (2002) A szerződés megkötése, különös tekintettel az elektronikus szerződés megkötésére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Oláh László (2002) Tulajdonvédelem az Alkotmánybíróság ítélkezési gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Orosz Krisztina (2002) Az orvos-beteg viszony, különös tekintettel a tájékozott beleegyezés elvére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Petrássy Miklós (2002) A szerv- és szövetátültetés etikai, jogi problémái. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pfeifer Péter (2002) Kárpótlás eszmei kárért a bírói gyakorlat alapján. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pongor Lilla (2002) A rendelkezési jog szabályozása, egyes megnyilvánulásai, valamint törvényi korlátai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sauer Zsuzsanna (2002) A nem vagyoni kártérítés története Európában és Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Say Viktória (2002) Védjegybitorlás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Seereiner Márta (2002) Az ingatlanon való tulajdonszerzés és annak bizonyossága. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Stefka Annamária (2002) A filmjogok és a merchandising. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Zorica (2002) A klónozás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szalay Adrienn (2002) A közigazgatási szerv, mint perfél. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szappanos Réka (2002) Gyámság és gondnokság szabályozása hatályos jogunkban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szentkláray Bence (2002) A Polgári perrendtartás alkalmazhatósága a csődfelszámolási és végelszámolási eljárásokban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szeremley Zsófia Eszter (2002) Ingatlanon való tulajdonszerzés adásvételi szerződéssel. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Andrea (2002) A közbeszerzésekről szóló 1995. évi XL. Törvény alapelvei és az ajánlatkérő nevében eljáról személyekkel kapcsolatos szabályai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Katalin (2002) A személyiségi jogok és a tömegtájékoztatás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szántóné János Ildikó (2002) A hagyatéki eljárásjog főbb intézményei. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szász Bertalan (2002) A termékfelelősség. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Rita (2002) Felelősség olyan személyek károkozásáért, akiknek belátási képessége hiányzik vagy korlátozott. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tamasi Zoltán (2002) A szerzői jog érvényesülése az Interneten, különös tekintettel a szolgáltatók felelősségére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tamasi Zoltán (2002) A szerzői jogok érvényesülése az Interneten, különös tekintetettel a szolgáltatók felelősségére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Beáta (2002) A környezetvédelem polgári jogi eszközei és használatuk a bírói gyakorlatban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vladov Veronika (2002) Az orvos polgári jogi felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vukov Antal (2002) Felelősség államigazgatási jogkörben okozott kárért. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Wiedemann János (2002) A véleménynyilvánítás szabadságának polgári jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zakariás Mónika (2002) Az angol deliktuális felelősség, a tortok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Zsiga Marcell Lóránt (2002) A vadászati jog terjedelme. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Zsilvölgyiné Tóth Szilvia (2002) Az élet védelme az élet kezdetén és az élet végén. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Ábrahám Dániel (2002) Zeneterjesztés az interneten / A popkultúra hatása a szerzői jogra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:56:23 CEST.