Tételek ahol a tanszék "Polgári Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2004

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | É
Találatok száma: 60.

A

Asbóth Lőrinc (2004) A polgári per alternatívái. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Aszódy Anett (2004) A nem vagyoni kártérítés, különös tekintettel az egészségügyi szolgáltatók felelősségére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bak László (2004) Az akaratnyilatkozat és akarathibák joga a szerződés megkötésének folyamatában a magyar, német és az angol jogrendszerekben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balczer Balázs (2004) A magyar fogyasztóvédelem az Európai Unió jogalkotásának tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Barna Márton Ádám (2004) A Polgári Törvénykönyv kodifikációjának örökjogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bende Nóra (2004) A magyar szabályozás közelítése az Európai Közösség védjegyjogához, különös tekintettel a felszólalási eljárásra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Borsfai Balázs (2004) A polgári jogi felelősség fokozatai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Báji-Patay Gergely (2004) A nem vagyoni kártérítés helye a polgári jog rendszerében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bánfi Mikolt (2004) A nem vagyoni kártérítés, különös tekintettel a baleseti kártérítés iránti perekre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csonka Balázs (2004) A tulajdonjog védelme az Alkotmánybíróság ítélkezési gyakorlatában. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Darvas Zoltán (2004) A bírói pervezetés a magyar polgári eljárásjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Deákné Rubóczki Angéla (2004) Az összetett műsorszámok szabályozásának problematikája. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Attila Zoltán (2004) A házassági vagyonjog törvényes rendje a házastársi jogviszony fennállása alatt. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gakovic Dániel (2004) A Magyar Katolikus Egyház és szervezeteinek jogi személyisége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Geszti Gábor (2004) A jogvita megelőzése és megoldása peren kívül. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyalog Ágnes Anikó (2004) A jogerő előtti végrehajthatóság egyes esetei, különös tekintettel a bírói egyezségre, valamint az ideiglenes intézkedésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál Gábor (2004) A személyiségvédelem rendszere a Polgári Törvénykönyvben, egyes személyiségi jogok tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gál Gábor (2004) A személyiségvédelem rendszere a Polgári Törvénykönyvben, egyes személyiségi jogok tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gégöl Gazsó (2004) Az INFOSOC irányelv és a magyar szerzői jogi törvény. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hegedűs Levente (2004) Az elektronikus tömegtájékoztatás és az állam kapcsolata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Eszter (2004) A megbízás és a vállalkozási szerződés elhatárolásának kérdései a magyar magánjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Eszter (2004) A megbízás és a vállalkozási szerződés elhatárolásának kérdései a magyar magánjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Rita (2004) Az információs társadalom és a szerzői jog. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Imre Melinda (2004) Személynevek a magánjog tükrében. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Juhász Ágnes (2004) Bitorlás a szerzői jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Józsa Ágnes (2004) Az alkotmányos értékrend a polgári jogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kertész László (2004) A társasági üzletrész és a tagok személyében történő változások vizsgálata a korlátolt felelősségű társaságnál. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kis Teréz (2004) Jogorvoslatok a bírósági végrehajtásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Viktória (2004) A választott bíróságok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kozma Judit Anna (2004) A cégnyilvántartás, a cégeljárás és a cégbíróság határozatai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kreczinger Csilla (2004) Az okirat bizonyítás a polgári perben. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőhalmi Attila (2004) Az Európai Gazdasági és Monetáris Unió. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kőrössy Teréz (2004) A házastárs özvegyi joga, korlátozása és megváltása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lónyai Márta (2004) De lege lata et ferenda - az apportra vonatkozó jogszabályok fejlődése és a bírói gyakorlat 1988-2003. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Madách Gabriella (2004) Alternatív vitarendezési módok és a mediációs eljárás bemutatása. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Magyar Péter (2004) A társadalmi szervezetek és az alapítványok nyilvántartásba vételi eljárásának nehézségei és a vonatkozó anyagi jogi szabályozás hiányosságai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Miklós Éva (2004) Az orvosi felelősség polgári jogi megítélése, különös tekintettel a műhibaperek kártérítési, és a Hepatitis C vírus perek kártalanítási kérdéseire. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mohos László (2004) Az orvos-beteg viszony. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Adrienn (2004) Személyiségi jogok a médiában, különös tekintettel a büntetőjogi vonatkozásokra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Linda (2004) Határon átnyúló csődeljárások. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nedeljkovic Linda (2004) Az orvos polgári jogi felelőssége. Orvosi műhiba perek. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Nyusti Szilvia (2004) A véleménynyilvánítás szabadsága az Interneten. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

O

Onozó Emese (2004) A közjegyzői hivatás gyakorlása - a közjegyzői tanúsítványok. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Osztoics Éva (2004) A házasság felbontásáról, különös tekintettel a gyermekkel kapcsolatos járulékos kérdésekre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pigniczky Ágnes (2004) Az osztrák ingatlankezelés intézményének összehasonlító jogi elemzése. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rappensberger Odett (2004) A szervadományozás pozitív és neagatív társadalmi megítélésének elemzése a jogrendszer keretein belül. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Raskó Gabriella (2004) A gyermekek médiabeli erőszakkal szembeni védelmének eszközei az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Semjén Gábor (2004) A Budapesti Árutőzsde részvénytársasággá alakulásának jogi aspektusai. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szende Zsófia (2004) A megbomlott értékegyensúly helyreállítása az építési szerződések hibás teljesítése kapcsán. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sziklai Tamás (2004) A perújítás a polgári peres és nemperes eljárásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szilágyi Ferenc (2004) Európai Polgári Törvénykönyv útján a XXI. század elején. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szőke Zsófia (2004) Termékfelelősség. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sándor Judit (2004) A választottbírósság intézményeiek elemzése, különös tekintettel az ítéletek érvénytelenség kérdéseire. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sávai Anikó (2004) Közjegyzők az Unióban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Tánczos Szilvia (2004) Az elbirtoklás elmélete, szabályozása és joggyakorlata. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Adrienn (2004) A nem vagyoni kártérítés intézménye. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth László (2004) Személyiségi jogok és a sajtószabadság határa. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Annamária (2004) Az orvosi tevékenység és felelősség magánjogi megítélése kitekintéssel a német joggyakorlatra. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vihart Katalin (2004) Szerződési szabadság a magyar magánjogban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

É

Éger Pálma (2004) Egyezőségek és különbözőségek a bírósági polgári első- és másodfokú eljárásban. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 18:44:09 CEST.