Tételek ahol a tanszék "Polgári Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2007

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Á
Találatok száma: 70.

A

Alexovics Gábor (2007) A reklám és a kiskorúak védelme különös tekintettel az amerikai és a magyar szabályozásra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

B

Bak Veronika (2007) Az örökbefogadás és a gyámság viszonyrendszere - a hazai szabályozás múltja, jelene és jövője. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bakos Gyula (2007) A véleménynyilvánítás szabadsága az interneten - különös tekintettel a személyiségi jogok megsértésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Balogh Zsuzsa (2007) Médiában elkövetett személyiségsértések. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Barbalics Berta (2007) Az ingó jelzálogjog és a vagyont terhelő zálogjog. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bartal György (2007) Cenzúra a magyar sajtóban és a véleménynyilvánítás alkotmányos szabadsága. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berkovics Gergely (2007) Az egyházak jogi személyiségének kérdése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Berényi Linda (2007) A személyiség védelme a médiával szemben. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csepiga Krisztina (2007) Az orvosi felelősség egyes kérdéseiről. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csernyi Henriett (2007) A lízing és helye a polgári jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Csörgő Zsuzsa (2007) A földrajzi árujelzők védelme Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Dalmay Klára (2007) Felelősség a gyógyszer alkalmazásával összefüggésben keletkezett károkért és a gyógyszerbiztonság kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Fancsalszki Erna (2007) A személyiségvédelem általános kérdései különös tekintettel a becsület, az emberi méltóság és a jóhírnév védelmére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Farkas Gábor (2007) A vagyoni és nem vagyoni kártérítés összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Farkasinszki Lóránt (2007) Az Európai Szabadalmi Egyezmény és a hatályos magyar szabadalmijog harmonizációs tendenciái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fodorné Schiszler Terézia (2007) A házastársi közös vagyon megosztása a gyakorlatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Földi András (2007) Ingatlanjogi szabályozással kapcsolatos problematika a Polgári Törvénykönyv kodifikációjában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fülöp Judit (2007) A felhasználási szerződések, különös tekintettel a megfilmesítési szerződésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Garay Ildikó (2007) A védett eredetű borok hazai szabályozása valamint az Egri Bikavér eredetvédelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gaál Zsolt (2007) A szerződési szabadság korlátai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Germus Orsolya (2007) A polgári jogi felelősség fokoztatairól. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Guba Veronika Rita (2007) A nem vagyoni kártérítés múltja, jelene és jövője. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gyóllai Éva (2007) A nem vagyoni kártérítés - intézménytörténeti fejlődés a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Hansági Nóra (2007) Az ingatlantulajdon szomszédjogokkal kapcsolatos korlátozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hantosi István (2007) Ifjúságvédelem a médiajog területén, különös tekintettel az új audiovizuális média kihívásaira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Harmatosné Sólyom Eszter (2007) A hallgatólagos akaratnyilvánítás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Harmatosné Sólyom Eszter (2007) A hallgatólagos akaratnyilvánítás. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hegedűs Márta (2007) A béranyaság személyi és orvosi kérdései, különös tekintettel a gyermek emberi méltóságára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Holló Sándor (2007) Az emberi élet védelme az élet kezdetén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horvai Melinda (2007) A modern genetika orvosi, etikai és jogi kérdései. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Katalin Nóra (2007) Birtokpolitikával összefüggő tulajdonjogi korlátozások avagy a termőföld jogi szabályozása Magyarország és Lengyelország esetén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Zsófia Eszter (2007) Felelősség a veszélyes üzem működéséből eredő károkért. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hugyecz Gabriella (2007) A házastársi közös vagyon megosztása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Iván Beáta (2007) Személyiségvédelem kontra szólásszabadság. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jakab Szilvia Lilla (2007) Az élettársi közösség ma és holnap. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Jenőfi Márk (2007) Az internetről történő fájl leltöltések szerzői jogi megitélése, különös tekintettel a zenefájlokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Nikoletta (2007) Az orvos polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Klotz Gabriella (2007) Az ingatlan tulajdonjogának átruházására irányuló adávételi szerződés egyes kérdései a magyar és a német jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kopácsi Zita (2007) Az orvos polgári jogi felelősségére vonatkozó joganyag és bírói gyakorlat összehasonlító elemzése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Korcsog Tamás (2007) Jogi személyekkel kapcsolatos felelősségi kérdések. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulcsár Alexandra (2007) A szoftver jogi oltalma. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulcsár Zoltán (2007) Adatvédelem és információszabadság. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Lukonics Eszter (2007) Gyűlölet vs. méltóság - A közösségek méltósága és a szólásszabadság. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Lázár Györgyi (2007) Kellékszavatosság, különös tekintettel a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogharmonizációs célú módosításokra. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Marton Tivadar (2007) Káosz, rend, szabadság- Az internet - szabályozás kérdései a szólásszabadság fényében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Meisinger Anna (2007) A túlélő házastárs öröklési jogi jogállása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Péter (2007) A tulajdonjog megszerzése és ingatlannyilvántartásba bejegyzése a különböző bankhitellel történt adásvételi szerződések esetében és összehasonlításuk. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Sarolta (2007) A bor és az agrártermékek eredetvédelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészáros Katalin (2007) A házastársi közös vagyon megosztása a gyakorlatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Navratyil Zoltán (2007) Az asszisztált reprodukciós eljárások a jogi szabályozás tükrében - különös tekintettel az in vitro embrio helyzetére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pfeiffer János (2007) Ingatlan-nyilvántartás polgári jogi kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér Zsófia (2007) A zeneművekkel kapcsolatos jogi szabályozás - A zeneművek jogi védelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pokorádi Tamás (2007) Az erdélyi telekkönyv múltja és a mai romániai ingatlannyilvántartás szabályozása, különös tekintettel a kártalanítás témakörére. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pokorádi Tamás (2007) Az erdélyi telekkönyv múltja és a mai romániai ingatlannyilvántartás szabályozása, különös tekintettel a kártalanítás témakörére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

R

Rácz Mária (2007) Felelősség fokozott veszéllyel járó tevékenységért. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Stark Zoltán (2007) Az EU és a tortok . A deliktuális felelősség szabályozása az európai jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Csilla (2007) A betegjogok elméleti és gyakorlati helyzete Magyarországon. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Edit (2007) Az élet védelme az élet kezdetén és végén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szigeti Emília (2007) A reklámjogi szabályozás és érvényesülése a sajtóban és az elektronikus médiában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Sárközi Andrea (2007) A védjegyjog fejlődése és szerepe a modern piacgazdaságban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Takács Péter Zoltán (2007) Az orvos polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Tóth Klaudia (2007) Az orvos poltári jogi felelősségének egyes kérdései, különös tekintettel a nem vagyoni kártérítésre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Varga Klió Enikő (2007) Polgári jog és környezetvédelem - különös tekintettel a környezetvédelmi kárfelelősségre. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vaszilkó Zsuzsanna (2007) A személyes gondoskodást nyújtó tartós bentlakásos intézményekben ellátott korlátozottan cselekvőképes és cselekvőképtelen nagykorú személyek jogi helyzete és gyakorlati problémái. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Veres Sándor (2007) Az ági öröklés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Vinkelman András (2007) Vagyoni és nem vagyoni kártérítés személyi sérüléssel járó gépjárműbalesetek esetén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Á

Ács Andrea (2007) Az orvos polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ádám János (2007) A nem vagyoni kártérítés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ágh Andrea (2007) A felhasználási szerződések a szerzői jogban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ágostházy Szabolcs (2007) Civil szervezetek joga és jogfejlődése. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:18:06 CEST.