Tételek ahol a tanszék "Polgári Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2011

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | G | H | J | K | L | M | N | P | S | T | V
Találatok száma: 28.

B

Balázs Péter Balázs (2011) A know-how. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bartolák Csaba (2011) A dohányreklám szabályozásának hazai alakulása, nemzetközi kitekintéssel. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Boglutz István (2011) A kártérítési felelősség mérséklésének kérdése, különös tekintettel a bírói méltányosság és az előreláthatósági klauzula szabályaira. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csengeri Balázs (2011) A sajtó-helyreigaztásról. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Frölich Dóra (2011) "Mi bennünk is zeng a lélek" A pszichiátriai betegek jogi helyzete. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

Gabrieli Ágoston István (2011) A nem vagyoni kártérítés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gutman László (2011) Földrajzi árujelzők, borok eredetvédelme. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Gébert Márta (2011) Az orvos polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Géczi Gabriella (2011) Az orvos polgári jogi felelősségének vizsgálata, különös tekintettel az orvosi kártérítési jog változásaira. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Helmle Péterné (2011) A pszichiátriai betegek jogi helyzete a hazai elmeszociális otthonokban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jankovics Krisztina (2011) Az egészségügyi szolgáltatástól elvárható tájékoztatás tartalma a bírói gyakorlat szerint. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Dávid Károly (2011) A magyar szabadalmi jog az Európai Szabadalmi Egyezmény tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kliment Zsófia (2011) Az orvosok polgári jogi felelőssége, a felelősség elemei és a bizonyítás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koltai Áron (2011) Végelszámolási eljárás a gazdasági társaságok vonatkozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kárpáti Dániel Tamás (2011) Az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv implementációja és a magyar médiarendszer reformja a tartalomszolgáltatás szempontjából. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

László Tímea (2011) Az orvos polgári jogi felelőssége, kiemelve egyes részterületeket. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mészáros Alexandra (2011) Az orvos polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mészáros Alexandra (2011) Az orvos polgári jogi felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Németh Gábor (2011) A védjegyek a piacgazdaságban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Papp Éva (2011) Az immeateriális kár a magyar és a német jogban, különös tekintettel annak történeti fejlődésére és az új Polgári Törvénykönyvre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pirtyák Zoltán (2011) A gépjármű vagyonbiztosítási (CASCO) szerződések alakulása az elmúlt másfél évtizedben, különös tekintettel a jogalkotásra, jogalkalmazásra és az általános szerződési feltételekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Péli Orsolya (2011) A modern genetika egyes orvosi, etikai, jogi kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Suri Noémi (2011) Kereskedelmi jelmondatok és szlogenek védjegyoltalma. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szabó Krisztina Janka (2011) A reklám mint a folyamatosan változó szerzői jogi alkotás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szamosi Kitti (2011) A védjegyoltalom tárgya különös tekintettel a közösségi bírói gyakorlatra és a common law esetjogára. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

T

Táborszky Bence András (2011) A közös jogkezelés és az azt érintő változások napjainkban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vajda Zsuzsanna (2011) A betegjogok fejlődése Magyarországon. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Venczel Fanni (2011) Az örökbefogadás jogösszehasonlítása német és a magyar jog között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 5. 19:15:50 CEST.