Tételek ahol a tanszék "Polgári Jogi Tanszék" és a mű dátuma 2012

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | G | H | J | K | L | M | N | P | S | V | W
Találatok száma: 31.

B

Bondár Erika (2012) A véleménynyilvánítás szabadságának korlátai az interneten. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Buday László Zsolt (2012) A lízingszerződés. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bujáky Anikó (2012) A filmek és más audiovizuális alkotások jogharmonizációja az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Czégé Tímea Boglárka (2012) A "devizahitelek" mindt speciális polgári jogi szerződések. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Futár Fanni Ágnes (2012) A cselekvőképességi rendszer lehetséges modelleinek vizsgálata az új Polgári Törvénykönyv kodifikációjának fényében, különös tekintettel az értelmi és pszichoszociális fogyatékossággal elő személyekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fürjes-Benke Eszter (2012) A know-how és a csoportmentesítés az Európai Unióban, különös tekintettel a technológiatranszfer intézményére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

G

German Anett (2012) Az orvos polgári jogi felelőssége. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Herczeg Tibor (2012) A nem vagyoni kártérítés fejlődéstörténete napjainkig, és jogalapja a bírósági döntések tükrében. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Hir Zsuzsanna (2012) A szerzői jog jövője. Változások a magyar közös jogkezelés területén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Horváth Dániel (2012) Termékfelelőség az angol és magyar jogban az Európai Uniós szabályozás perspektívájából. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jani Ildikó Ilona (2012) Specifikus vonások a szellemi alkotások jogában, különös tekintettel a lapkiadói gyakorlatban előforduló szerződések terén. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Keserű Petra (2012) Orvosi jogi kérdések a Halachában, és Izrael állam tételes jogi szabályozásában. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Koncz László (2012) Személyhez fűződő jogok. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kopros Dóra (2012) A személyhez fűződő jogok védelme a két világháború között. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Zsófia (2012) Béranyaság-dajkaanyaság- érvek és ellenérvek. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kun Gellért (2012) A veszélyes üzemi felelősség, különös tekintettel a felelősség kérdéskörére, és a fokozott veszéllyel járó tevékenség jogalkalmazói értelmezésére. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kutczmann Zsófia (2012) Az élet védelme, avagy annak rendjébe való beavatkozás. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Köböl Dániel (2012) A kellékszavatosság, mint a hibás teljesítés egyik jogkövetkezménye és viszonya a jótállással. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

L

Leszák Andrea (2012) A nem vagyoni kártérítés bírósági gyakorlata, figyelemmel az összegszerűség kérdéseire. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Láving Andrea (2012) A nem vagyoni kártérítés egyes kérdései a bírói gyakorlatban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Molnár Imre (2012) A szoftverjogi szerződések speciális sajátosságainak bemutatása. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Mádl Réka (2012) Végrendeletek alakiságai az Európai Unióban. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Nagy Patrícia Natália (2012) Az ajándékozás jogi vonatkozásai. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Németh Hermina (2012) Az élettársi kapcsolat jogi kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Petheő Noémi Gyöngyvér (2012) A nem vagyoni kártérítés. Osztatlan képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pomizs Fanni (2012) A veszélyes üzemi felelősség, és a bírói gyakorlat. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Sebestyén Réka (2012) A nem vagyoni kártérítés, különös tekintettel a hozzátartozói igényekre. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Székely Ferenc (2012) Orvosok polgári jogi felelőssége. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Visokai André (2012) Az érvénytelenség jogkövetkezményei. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

W

Weisz Nóra (2012) Bejegyzett élettársak egyes kérdései. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Wisnovszky Gábor (2012) A szövetkezeti működés és szabályozás a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 4. 23:25:00 CEST.